Samanta_
Iskusan
- Poruka
- 6.229
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Elvin:genije, kada ti je neko na ignore listi, ondaK ne možeš da ga quote-uješ...

Možda, možda.eremita:@ Jomini
Јом, када си неколико дана био потпуно избрисао и амбасаду и кафанче ОВАЈ ПРОГРАМ КРСТАРИЦЕ ЈЕ И ДАЉЕ ПОТПУНО ИСТО КОЧИО И НА ПОРУКЕ И НА ПП, тако да мислим
да непрекидно кочење нема никакве благе везе са фоткама које су на теми........
Ко се то бунио?Ја и даље стојим иза оног што сам рекао! А чини ми се да и ја спадам у патриЈоЈоте?Iron Lord:
E ako i patriJoJote imaju problema sa konekcijom onda neka ostane ovako!
Bunili ste se protiv Iron Lord/a sada se bunite protiv Više Sile!
I onom gore je da zaplače čime trolujete ovde!
ISPAŠTAJTE GREHE SVOJE!
Dakle - moraće jedan formalni potop...
8-)misoni:Ко се то бунио?Ја и даље стојим иза оног што сам рекао! А чини ми се да и ја спадам у патриЈоЈоте?8-)
http://video.google.de/videoplay?docid=-6857860323414691675jomini:Tako je strašno?
Слабо мени нешто иду те функције!Таман се уходају шеме,направе договори,све профункционише,донесе се статут-а мене избаце!Могу евентуално да будем спољни сарадник за млаћење празне сламе,пошто ће сви остали да буду унутрашњи...8-)Iron Lord:
E baš dobro što si se javio! Razmišljam koju fumkciju da ti dam u PATRIOTA 1388?
Kada formiramo telo, tražićemo lepljivu temu na Politici, za opuštanje pred teške zadatkе
eremita:4. Ја постовее могу једино да шаљем са брзих одговора, тј. одем на "цитирај", тамо
напишем одговор па га ископирам и убацим у "пошаљи бри одговор" - иначе ми се сваки
пут укочи цео програм и морам да ресетујем комп.
Elvin:i treba da ti koči, kada koristiš internet explorer.
Ja nemam tolikih problema. Inače, radi se na rešavanju toga. Neki koraci su već preduzeti, imajte još malo strpljenja.eremita:@ Jomini
Приметио сам да програм форума Крстарице (бар на Политици) КОЧИ у случајевима када
1. Има више учесника на вези у исто време
2. Када су модови на вези тј. када читају или када бришу неке поруке или врше бановања
мислим не зезам се, стварно је тако, не знам начин на који ви читате теме, а ово све
пишем да би неком надлежном ви модови могли да скренете пажњу па да ако може и
ако уме тај који одржава нешто и промени или доради.
3. Систем гарантовано не кочи због фотографија.
4. Ја постовее могу једино да шаљем са брзих одговора, тј. одем на "цитирај", тамо
напишем одговор па га ископирам и убацим у "пошаљи брзи одговор" - иначе ми се сваки
пут укочи цео програм и морам да ресетујем комп.
5. На ПП такође ужасно кочи чим је дужи пост и чим има више фонтова........
Тако да тамо треба оне који одржавају програм обавестити о проблему а ако не умеју да га реше, онда они немају појма.
Ima veze, slike su prevelike i guse ambasadu ....Imas super opciju kad postavljas preko imageshacka, hotlink for forums.....On ti smanji slicicu i dobijes link koji vodi do prirodne velicineeremita:@ Jomini
Јом, када си неколико дана био потпуно избрисао и амбасаду и кафанче ОВАЈ ПРОГРАМ КРСТАРИЦЕ ЈЕ И ДАЉЕ ПОТПУНО ИСТО КОЧИО И НА ПОРУКЕ И НА ПП, тако да мислим
да непрекидно кочење нема никакве благе везе са фоткама које су на теми........

goxy:Ima veze, slike su prevelike i guse ambasadu ....Imas super opciju kad postavljas preko imageshacka, hotlink for forums.....On ti smanji slicicu i dobijes link koji vodi do prirodne velicine![]()
без везе.