Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
Ne vidim ja nikaku razliku izmedju njega i tebe...
Eto ti na sliku adresa Advokata pa se zali.
Саманта игнориши...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vidim ja nikaku razliku izmedju njega i tebe...
Eto ti na sliku adresa Advokata pa se zali.
Ah što bješe da valja.
Cao Monti...
War das eine Weltreise.Abend Samanta kleine MausWar das eine Weltreise.
Sigurno si čula da je Montenegro ekološka država!? Malo enciklopedijskog pojašnjenja
EKOLOGIJA – ka što svako zna, Duklja je jedina ekološka država u svijet. Toliko Dukljani drže do toga, da u njoj sve mora bit čisto. Noge su i dosad prali, a pare tek kad su postali ekološka država. Interesantno je kad pogledaš, u takvu državu skoro da i nema neko a da ne puši. Ljeba moš kupit poneđe, ali ne vazda, a cigara, vala, svuđe i u koje goj oj vrijeme! Izbače bizmismeni česovi kašet, ili kartonsku kutiju, natakare artikle jedan vr drugoga, šjednu, zapale, pa zapoju onaj stari, u novije vrijeme rehabilitovani komicki šlager:
Što mi je milo em drago,
na Šteke duvan da imam...
Toga nema niđe nako u Duklju: šjede i puše ono što prodaju! Neka izvine Njegoš, ali ni onaj ko na brdo ak’ i malo stoji, od dima ne vidi ništa više no onaj pod brdom.
les femmes lavent les pieds aux hommes.Negro,les femmes lavent les pieds aux hommes.
Bilo nekad![]()
![]()
Danas je obrnuto. Jači ste i ljepši![]()
Ja bih ovoj crvenu majicu preko glave...
p.s. Hi
Ma nebi rekla...Monte se ne odvikava tradicije.![]()
Ja bih ovoj crvenu majicu preko glave...
p.s. Hi
I dobi bi ovaj rezultat:Ja bih ovoj crvenu majicu preko glave...
p.s. Hi
Vjeruj. Nema više toga. Ja to nijesam zapamtio. Pravo partnerstvo je in.
Čak i u one čuke i gudure su promjene nastale. Rekoh da ste jači, brojniji i ljepši.
Fuer dich
![]()
Vjeruj. Nema više toga. Ja to nijesam zapamtio. Pravo partnerstvo je in.
Čak i u one čuke i gudure su promjene nastale. Rekoh da ste jači, brojniji i ljepši.
Fuer dich
![]()

Mensch Samanta ich war woanders:-( Habe dich etwas vernachlaestigt. Sorry![]()
O, zapf is![]()
O, zapf is
Laku noć
![]()