Kafana "Aj, svrati"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče Marsi :D Kako je gore ? Ovde nas magla progutala :eek:

Dobro je Kiki ili da kazem da je nenormalno toplo za nase podneblje.

Vankuver -zapad, je pod opsadom i vetra i visokih talasa, Maritimes tj istok Kanade je pod snegom i to , bas dobrim, Baffalo , juzno dakle od nas je isto pod sneznom padavinom,Sto znaci da smo zasada u nekom Vakumu.:roll:

I jes dobro ali i nije, jer virusi napadaju....:sad2:

- - - - - - - - - -

Dobro je Kiki ili da kazem da je nenormalno toplo za nase podneblje.

Vankuver -zapad, je pod opsadom i vetra i visokih talasa, Maritimes tj istok Kanade je pod snegom i to , bas dobrim, Baffalo , juzno dakle od nas je isto pod sneznom padavinom,Sto znaci da smo zasada u nekom Vakumu.:roll:

I jes dobro ali i nije, jer virusi napadaju....:sad2:

I za Kiki -bonbone, nemoj se ljutiti ,jer je to meni ostalo u lepom secanju , kao i bonbone Bronhi

A gde si ti ? Koliko je to toplo?

Ovde je samo 3C - magla je kriva za sve. danima se ne diže

U planinskim delovima je sunčano i oko 10C !!!

Što bih se ljutila za Kiki bombone - don't worry, be happy :D

Kanada . Ontario, grad Toronto, deo se zove Etobicoke, tj blizu mi je jezero.:)

Ili sto se kaze, daleko sam , preko bare ...tj na Marsu.:lol:

Odoh da radim, da vozim 50 km u jednom pravcu, poseta mom klijentu.

Javljam se kasno , po vasem , najverovatnije , veoma rano

- - - - - - - - - -

xlxll0.jpg

Ima se , tj dobije se i nasa kafa a evo i specijalno Brazilsko pice na bazi Secerne Trske.

Razlikuje se od Ruma

Wooow, konjica došla u pomoć !!! :rotf:

Jadan je onaj muškarac kome žensko treba da dolazi u "pomoć", da nije smešno bilo bi tužno...

To što ja ne pijem, ne znači da imam nešto protiv slika, već protiv onih idiotskih slika koje si kačio ranije.

Bivša modla je s tim linkom mnogo promašila temu :rotf: i neka okači sve Suljine fotke u kafančetu gde je bila nadležna...

I rekoh ti već Suljo, zašto te fotke ne okačiš na Romantici ? Na to nemaš odgovor ??? !!!

Poslednja izmena:
A vidim veselo, bese veselo vece. :)

Gogilli, pa gde si ti,:)

Suljo.......znas, moram priznati da nikako ne uspevam da stignem do piva, nes se desava sa kompom.

Zamrzne i ic nece da ide dole...

Kiki, slike, su ipak samo slike, valjda Suljo voli igrice, u ovom slucaju, krigle sa ......:hahaha:

Normalni muski , vole vake slike, zenske , vise vole da ih sluze muski...tak je normalno :ok:

Ćeraćemo se još... što bi rekao gosn. Matija :lol:

Marsi, nemoj mnogo da mi filozofiraš, ako na ovom pdf-u nije dozvoljena upotreba neprimerenih reči i slika ni na jednoj temi,
to se isto odnosi i na kafanče.
Pravila se znaju....

Poslednja izmena:
Ćeraćemo se još... što bi rekao gosn. Matija :lol:

Marsi, nemoj mnogo da mi filozofiraš, ako na ovom pdf-u nije dozvoljena upotreba neprimerenih reči i slika ni na jednoj temi,
to se isto odnosi i na kafanče.
Pravila se znaju....

Pa , sto se tice filozofiranja, mislim da i mogu to i ciniti.... imam nesto sto me i pokriva.

No , necu ti filozsofirati vise. Ako ce bit sto ce bit, nek bude to sto mora bit.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back