Kafana "Aj, svrati"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče :cao:

Hvala Kosta i tebi jedan :cmok2:
A onom malom zelenom marsijaneru sutra ću da okačim paprike pripremljene na sto načina :lol:

A a a a , bit ce, Ej Ljudovi i ljudovice, Ja cu dobit Slike , Pripremljenih paprika...al hoce li uz to ici i tvoja gibanica, cuvena. A.:think:

A da posaljes , malko , ovamo, cu saljem Vasionski brod, samo da dobijem..... Paprike, te pohovane, te punjene, pa zapecene... mazni od razredne i po koju njenu domacu kobasicu..:rotf:

Eh, more ima da ih Sanjaaaaaaam nocaske.:mrgreen:

Kako nam je Lavcina, dal rikom svojom , tera strah svima u kosti..:)

dok cekamo te punjene paprike i raznorazne papticice
4330_73072937955_3028680_n.jpg
:)

E izgleda da ce sve te paprike spremljene na sto nacina, made by Gocmrca, nestati dok se kaze piksla.:eek:

navalio narod iz Serbije na paprike i ne daju marsovcima, nit da primirisu istim.:rtfm:

E znao sam Ja da ste bre cicije.:mrgreen:

Gordano, spremi PAPRIKE samo za mene, ic ne davaj ovima, cak nemoj ni slike...:)

Vi, vama koji i jeste tamo gde ste, more , gledite da Sami napravite jelo od koga ( obavezno sliku da stavite) ce Marsovcu :balavi:

za drustvo iz ...:pracka::namcor:

- - - - - - - - - -

dok cekamo te punjene paprike i raznorazne papticice
4330_73072937955_3028680_n.jpg
:)

Jok , bre toga ima ovde na Marsu...neg nema, Paprika, onih Leskovackih, punjenih .......i sa sirom i sa pirincom i prazilukom , ni sa mesom i jos zapecene....:roll:

A a a a , bit ce, Ej Ljudovi i ljudovice, Ja cu dobit Slike , Pripremljenih paprika...al hoce li uz to ici i tvoja gibanica, cuvena. A.:think:

A da posaljes , malko , ovamo, cu saljem Vasionski brod, samo da dobijem..... Paprike, te pohovane, te punjene, pa zapecene... mazni od razredne i po koju njenu domacu kobasicu..:rotf:

Eh, more ima da ih Sanjaaaaaaam nocaske.:mrgreen:

Kako nam je Lavcina, dal rikom svojom , tera strah svima u kosti..:)

Ma da, evo zaleđeni smo od rike, dušu nam izvadi razmaženo kučište..Krka piletinu i po neku granulicu kad se naljutimo pa me ne damo ovo prvo..redovno spava na mom jastuku, pa moram noću ko slepac u mraku da ga tražimm da ga jelte ne ugnjavim..
Nećem onda kačim slike, kad dođeš dobiješ paprike na sto načina..

Ma da, evo zaleđeni smo od rike, dušu nam izvadi razmaženo kučište..Krka piletinu i po neku granulicu kad se naljutimo pa me ne damo ovo prvo..redovno spava na mom jastuku, pa moram noću ko slepac u mraku da ga tražimm da ga jelte ne ugnjavim..
Nećem onda kačim slike, kad dođeš dobiješ paprike na sto načina..

Ejjj, pa to nije bre kuciste :lol:, Onako pogolemo, pa sa oni oci , i jos , jezik....more, cim sam ga video , oma sam se na prvo drvo popeo, sve dok se nije namirioooo.:hahaha:

A kad riknu, pola Novoga Beograda se oma umiriiiii, i nema tu trt ,mrt. Lavcina jeeee.:rtfm:

A sto si taka, Ja bre svima objavio da cu Videti slike a kad sada , Dolazi za Begis....:eek:

Drugar Suljo, salje oma slike piva, a ne vidjam piveeee, a i drugima ,oma posla :zbalavi::balavi::zjede::pivce:

Nema se planova za dolazak....:sad2:

Stavljaj slike:worth::worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back