Kafana "Aj, svrati"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tumblr_mrs9gy7jZ01rz1st5o1_500.gif

Ma rade, ali sam pohisterisala više i sa klimom, a da ne pričam kad mi je stigao račun za struju..Mislim i ranije sam se hladila i grejala ali nikad mi račun nije bio 50% veći nego uobičajeni :aha: Mogu da zamisli koliko će ovaj avustovski s poskupljenjem da dođe :pljus:

Ono jes...ali takve su prilike, vanredne...zamisli da nemamo klimu, ili nam nestane struja na duže, pupupu pomeri se s mesta :lol:
Hoću da kažem : uvek ima gore...evo dole ljudi oko Sjenice nemaju vodu 2 meseca !!!

Ma rade, ali sam pohisterisala više i sa klimom, a da ne pričam kad mi je stigao račun za struju..Mislim i ranije sam se hladila i grejala ali nikad mi račun nije bio 50% veći nego uobičajeni :aha: Mogu da zamisli koliko će ovaj avustovski s poskupljenjem da dođe :pljus:

Ono jes...ali takve su prilike, vanredne...zamisli da nemamo klimu, ili nam nestane struja na duže, pupupu pomeri se s mesta :lol:
Hoću da kažem : uvek ima gore...evo dole ljudi oko Sjenice nemaju vodu 2 meseca !!!

Za utehu, od sutra pocinje pomalo ali sigurno zahladjenje, tropi odlaze u fajront.:)

Napisah ja na prethodnim stranicama da mi nismo obično kafanče :lol: ali ti ne čitaš
Radimo, radimo, sistem - samoposluženje - bar se nalazi na prvoj strani kafančeta - izvolite se samoposlužiti.

- - - - - - - - - -

Šta je ovo, žickanje repkica ? :mrgreen:
'Ajde da si Great napisao kako treba...ovako...teško.... :lol:

Reputacija brate, to je vec zakon bre covece, evo ruke. Samo tako nastavi bro, i ja ponekad volim tako da uradim. Uspeces, you can do it man, DAM!! you can do it!! Usisavas i dnevnu sobu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back