Kafana "Aj, svrati"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Daklem Betmen stize u prazan stan,a moze i na ljubavno sediste, puno bluda i greha, daklem ovo prevazilazi cak i ono arlaukanje Karleusino.
Daklem kako se deci ispiraju mozgovi, a nikada tako nije bilo,a u stvari sprema Srbija svoju decicu za novi kolonijalni status, pa u skladu toga se furaju ovakve pesmice, daklem do bola.
Evo ga to je taj cuveni, koji odlazi u przan stan i treba da spusti roletne, :hahaha:

batman-arkham-asylum-wallpaper-2.jpg

Šta je ovo?
Kafana kao da ne radi.
Možda nisu izdavali fiskalne račune, pa ih zatvorili.

Napisah ja na prethodnim stranicama da mi nismo obično kafanče :lol: ali ti ne čitaš
Radimo, radimo, sistem - samoposluženje - bar se nalazi na prvoj strani kafančeta - izvolite se samoposlužiti.

- - - - - - - - - -

Nije mi bitno, ali drugima (novim clanovima) jeste reputacija, tako da ja imam 25 samo. Barem da imam 100. Jer sam stari clan, bar preko 10 godina.
Doduse ja tu reputaciju ni ne gledam ali evo zahvatilo oko za jednu jako dobru repkutaciju brate sestro to je zakon :-)

Šta je ovo, žickanje repkica ? :mrgreen:
'Ajde da si Great napisao kako treba...ovako...teško.... :lol:

Nije mi bitno, ali drugima (novim clanovima) jeste reputacija, tako da ja imam 25 samo. Barem da imam 100. Jer sam stari clan, bar preko 10 godina.
Doduse ja tu reputaciju ni ne gledam ali evo zahvatilo oko za jednu jako dobru repkutaciju brate sestro to je zakon :-)

Dodji ovde, igraj se, imaces puno postova, a na svakih 100 dobijas 1 reputacioni. Onda te ovde zapaze ljudi, pa ti neko da rep, a ti uvek vrati, pa ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back