- Poruka
- 94.460
Jesam..anemija..možda si malokrvna, moraš stvarno malo bolje da ručkaš... moguće da je nedostatak gvožđa, kalijuma...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam..anemija..možda si malokrvna, moraš stvarno malo bolje da ručkaš... moguće da je nedostatak gvožđa, kalijuma...

jest..anemija je sama po sebi losa stvar, po leti josi vise kombinovano s vrucinom lako dolazi do vrtoglavica i toplotnog udara..zato jedite ovo sto je pomenuo Neno i sedite doma dok su vrucine..Jesam..anemija..
ne znam jesam li ti spomenuo kvercetin. neće ni Zn ni Mg lako u ćeliju bez kvercetinaMagnezijum i cink.
Danas je srećom baš fino, nije prešlo 24.jest..anemija je sama po sebi losa stvar, po leti josi vise kombinovano s vrucinom lako dolazi do vrtoglavica i toplotnog udara..zato jedite ovo sto je pomenuo Neno i sedite doma dok su vrucine..

Prenesi joj pozdrave i zelju za brzi oporavak.Pozdrav svima, pišem u ime Poli - ona će neko vreme biti odsutna, u bolnici je, na žalost slomila je kuk.
Uh... pozdravite je i poželite joj brz oporavak!Pozdrav svima, pišem u ime Poli - ona će neko vreme biti odsutna, u bolnici je, na žalost slomila je kuk.
Pozdrav svima, pišem u ime Poli - ona će neko vreme biti odsutna, u bolnici je, na žalost slomila je kuk.

zelim sto brzi oporavak i saljem puno pozdravaNadam se da nece morati da ceka 3 godine na operaciju ko moj surakPozdrav svima, pišem u ime Poli - ona će neko vreme biti odsutna, u bolnici je, na žalost slomila je kuk.

Šta, 3 godine je ležao sa slomljenim kukom?Nadam se da nece morati da ceka 3 godine na operaciju ko moj surak![]()
Желим јој брз опоравак.Pozdrav svima, pišem u ime Poli - ona će neko vreme biti odsutna, u bolnici je, na žalost slomila je kuk.
.
Neka je sa srecom, drago mi je sto ide odmah na operacijuHvala svima, preneću joj pozdrave i želje za oporavak...neće čekati 3 godine, najverovatnije će sledeće nedelje imati operaciju.
Ukoliko bude bilo mogućnosti i da u bolnici koristi laptop, odneću joj.
Pozdrav...