- Poruka
 - 94.560

I ja..huh  

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Godine su samo broj, dok se ne razboliš. A kad pređeš 50 kad te stigne mladost ludost...godine su samo broj
tako ti je dragi moj![]()
Jos malo sam udaljen od 50, ali za sad vise me spopada ludost nego mladostGodine su samo broj, dok se ne razboliš. A kad pređeš 50 kad te stigne mladost ludost...
Ma mlad si kako nisi, šta je 50 godina u odnosu na recimo starost zemlje? Ili u odnosu na starost svemira? Jedino što vreme nekako brzo prolazi i što sam stariji sve mi se čini da se vreme ubrzava! Eto i taj big beng, ko bi rekao da se dogodio pre 13,8 milijardi godina, a čini mi se kao juče da je bilo!ja bogami ne mislim da sam mlad Čp
Pamtiš to?Ma mlad si kako nisi, šta je 50 godina u odnosu na recimo starost zemlje? Ili u odnosu na starost svemira? Jedino što vreme nekako brzo prolazi i što sam stariji sve mi se čini da se vreme ubrzava! Eto i taj big beng, ko bi rekao da se dogodio pre 13,8 milijardi godina, a čini mi se kao juče da je bilo!
...ma što jučer...Ma mlad si kako nisi, šta je 50 godina u odnosu na recimo starost zemlje? Ili u odnosu na starost svemira? Jedino što vreme nekako brzo prolazi i što sam stariji sve mi se čini da se vreme ubrzava! Eto i taj big beng, ko bi rekao da se dogodio pre 13,8 milijardi godina, a čini mi se kao juče da je bilo!
Pa ne pamtim ali pričali su mi starijiPamtiš to?![]()
Ih bre,ja se obradovala..mislila sam,evo jedan očevidac..Pa ne pamtim ali pričali su mi stariji

ja procitala gang beng 
 jos spavam, bolje da ne pisem mailoveja procitala gang beng
jos spavam, bolje da ne pisem mailove

Što se cepiš ko' novina na kišu.
što bi rekao Leskovčanin..
 ovo i mene nasmijalo
Sav ushićen!Desi maxooo kakoe esi mi dobar
Volem noć, ja sam vampir!Jel? Pa to je lepo!
Neki lep povod..?