bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
E da imam godina, kolko imam u glavi čpA tooo, tu se razumemo.. I ja sam noćna tica![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E da imam godina, kolko imam u glavi čpA tooo, tu se razumemo.. I ja sam noćna tica![]()

Upravo toliko i imaš i nemoj da misliš drugačijeE da imam godina, kolko imam u glavi čp

Joy division ljubitelji ČPJbt to me podseti, pa ti si bio među prvima s kojima sam komunicirala kad sam došla na krstu.. Na onom mom...Noć.. ako se sećaš![]()

Badri voli metal ČPMeđu prvima javno ako ne računam badrija što poželeo pp dobrodošlicu![]()
Ooo znam to jako dobro hahaBadri voli metal ČP
Moraš da nabiješ staž ČpOsam meseci sam ovde a čini mi se ko da sam osam godina jbt
Ću ga nabijem ako preteknem..Moraš da nabiješ staž Čp

mnogo je... Teško bgm reko ne nadaj se 
idi u savski venac, tamo je uvek prazno. Ja pripadam ovom kod ofkinog stadiona uvek gužva. Pre jedno 2 godine sam vadioPre neka dva meseca po isteku lične vadim ti ja novu i kako je uzeh prvo što sam pomislila e pa moja ti vrlo verovatno da ti ovo poslednja zajebancija u supu jer mislim ono.. deset godina.. heeloooumnogo je... Teško bgm reko ne nadaj se
![]()

To znači da i ja imam na 10 ČPJa u zemunskom
Svejedno gotovo sad, izvađeno na deset leta.. Ihhhiiiii dotle ko živ ko mrtav..![]()
Ne rade se na 5 već dosta dugoTo znači da i ja imam na 10 ČP
Ma zeznuli se prvi put jer nismo hteli one plastificirane, pa smo morali ponovo ČpNe rade se na 5 već dosta dugo

Cak ni ja ne bih mogao da izduvanim 3 pakle za to vremepakle ili cigare?