Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 21.011
Meni na dunavu spravili sa šljivom, pola dana sam gledao u tačku. bilo mi do jaja.Probaću sledeći put, ionako nisam sipao irski nego škotski.
:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni na dunavu spravili sa šljivom, pola dana sam gledao u tačku. bilo mi do jaja.Probaću sledeći put, ionako nisam sipao irski nego škotski.
:Ti tamo s tim tvojim Uzicaninom, a ja cu s Kaficom lepo da se smejem i zezam.A ja, i kafu i kaficu
Pa dobro bre.Ti tamo s tim tvojim Uzicaninom, a ja cu s Kaficom lepo da se smejem i zezam.
Ne mozeP dobro, ni ja nisam Kafici cestitao kad joj je bio, a osecam potrebu. Eto: i u ostalom cool je devojka. Mislim da bi joj prijala jedna neobavezujuca kafa, opustena tema, rasterecujuca i da se napunimo zabavnim drustvom i sklonimo malo od svakodnevnice. Jel tako Calla? To bese Kala cvet?
Ma daj bre, sad ljubomorises.Ne mozesamo u mom prisustvu
![]()
NormalnoMa daj bre, sad ljubomorises.
Hahhaha. Ajde da mu ucinimoA sto ste mene sad strpali u pricu?
Mislim mogu oboje da vas vodim na kafu, sta sad
Kafa? Ili ja?Ne ne, docice ona na kafu ovde. Zelim da joj pokazem nesto sto ce joj prijati ovde.
Kafa bre, pricamo o njoj.Kafa? Ili ja?
A gde sam tu jaKafa bre, pricamo o njoj.
Lele...samo po danu, na javnom mestu, uz prisustvo dva svedokaNe ne, docice ona na kafu ovde. Zelim da joj pokazem nesto sto ce joj prijati ovde.

Toooo breLele...samo po danu, na javnom mestu, uz prisustvo dva svedoka![]()
Pa po danu naravno. Mislis da bih te spopadao? Evo obecavam da necu. Samo prijatno i zabavno drustvo. No seks.Lele...samo po danu, na javnom mestu, uz prisustvo dva svedoka![]()
Nisam ni mislila na seks, vise da mi izvadis bubreg ili tako nestoPa po danu naravno. Mislis da bih te spopadao? Evo obecavam da necu. Samo prijatno i zabavno drustvo. No seks.
Bubreg da ti izvadim?Nisam ni mislila na seks, vise da mi izvadis bubreg ili tako nesto
Moze drustvo naravno, samo nisi precizirao grad.
Zaista.Znaci grozna si.

Drs se brate nemoj da te iskvarePa po danu naravno. Mislis da bih te spopadao? Evo obecavam da necu. Samo prijatno i zabavno drustvo. No seks.