Loki
Iskusan
- Poruka
- 5.672
hmm dobro to...al za dijetu bi trebalo da se izbaci šečer iz svega bar dok se ne dođe do neke idealne kilažePa ja znam neke koji vole sladak a nece da trose med tako ili nece ni da ga kupe
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
hmm dobro to...al za dijetu bi trebalo da se izbaci šečer iz svega bar dok se ne dođe do neke idealne kilažePa ja znam neke koji vole sladak a nece da trose med tako ili nece ni da ga kupe
Pozdrav.Da li vi znate da li se gube kilogrami od kafe?Ja na dan znam po 4 popiti.Nekad 5.Puno jedem..a ni gram ne dobijam.
od kofeina ili?Neznam da li se gube kilogrami ali znam da se dobija kiselina od prevelike kolicine kafe.Zato ja pijem caj sa medom.![]()
Pa neznam tacno od cega ali pre nekoliko godina kada mi je doktor rekao da prestanem da pijem kafu odmah mi prestala kiselina i vise nikada je nisam dobio.Opet sve zavisi od organizma nisu svi ljudi isti nekom kofein prija a nekom ne.Meni je smetao.od kofeina ili?
I ja to osetim nekad ali ne znam od cega je a kofeina ima i u cajuPa neznam tacno od cega ali pre nekoliko godina kada mi je doktor rekao da prestanem da pijem kafu odmah mi prestala kiselina i vise nikada je nisam dobio.Opet sve zavisi od organizma nisu svi ljudi isti nekom kofein prija a nekom ne.Meni je smetao.
Dobro..nemogu caj po vrucini.Neznam da li se gube kilogrami ali znam da se dobija kiselina od prevelike kolicine kafe.Zato ja pijem caj sa medom.![]()
Sad ce zima svakako.Pit cemo caj.Moze "ice tea" sa ledom.Pogledajte prilog 777321
Neka fala ne bih da pocinjemPozdrav.Da li vi znate da li se gube kilogrami od kafe?Ja na dan znam po 4 popiti.Nekad 5.Puno jedem..a ni gram ne dobijam.
Vjeruj mi da mi je lakse bilo cigare ostaviti.Neka fala ne bih da pocinjem
Zdravo je..zeleni caj je antioxidans.Ma verujem,seljaku kad kazes da ne pijes gleda te ko da si lud a caj nece ni kad su bolesni,zeleni pijem preko 20 god svaki dan,pa sa limunom moze i on da topi masti