Volim kafu..ali me zacudilo puno jedem..juce se vagala i 62.5 na 168Pij zeleni caj za kilograme umesto kafe, takodje mrsavi i kofein ima, a zdravije je.
Ne vjerujem..Da nemaš gliste?
Moze biti..smanjit cuPa to ti je od kafe.![]()
![]()
![]()
Meni kosa raste ko ludaNe vjerujem..
Mozda.Ja od piva idem u wc stalno.Meni kosa raste ko luda
Možda od piva?
Sad kafu.kafu ili njopu?
Jednom sam ja bila kuma na svadbi.Pravila frizuru s pivom.Svi su se smijali.Na to me podsjetiMeni kosa raste ko luda
Možda od piva?
Ma nee..volim toburek burecki, sirak sirecki..![]()
Jednom sam ja bila kuma na svadbi.Pravila frizuru s pivom.Svi su se smijali.Na to me podsjeti
Ne..ali se mogu napraviti s pivom.Da, pivo je dobro za kosu. Imaš lokne?
Pa onda je goji secer a ne kafa, ako stavi mnogo secera u caj i tad ce se ugojiti ali isto od secera a ne od kafeZavisi dal je sa šećerom ili bez.Ako je sa šećerom može malo da ometa dijetu(jbg,šećer goji),ako je bez onda nit smeta nit pomaže.U principu ili je pij bez šećera ili ako ne možeš gorku onda je skroz izbaci i pređi na neki čaj.
To zavisi od taoga koliko je neko fizički aktivn tokom dana.Nekom ko nije aktivan dovoljno i jedna kašičica šečera na dan već može da bude dovoljno da ometa dijetu jer šećer ima veliku energetsku vrednost.Pa onda je goji secer a ne kafa, ako stavi mnogo secera u caj i tad ce se ugojiti ali isto od secera a ne od kafe
A i to je pitanje koliko ce da se ugoji od jedne kasicice secera, ako preteruje to je onda drugo
Pa ja znam neke koji vole sladak a nece da trose med tako ili nece ni da ga kupeTo zavisi od taoga koliko je neko fizički aktivn tokom dana.Nekom ko nije aktivan dovoljno i jedna kašičica šečera na dan već može da bude dovoljno da ometa dijetu jer šećer ima veliku energetsku vrednost.
A ko još pa pije čaj sa šećerom?