Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos nisam probala a onaj ko jeste i ko je preziveo neka napise kakva je to kafa sa ukusom guarane![]()
iz "lajanje na zvezde"
btw, kod zena, jedna do dve soljice kafe snizava rizik od pojave tumora dojke i pojave depresije (), dok kofein u kolicinama preko toga, moze imati sasvim suprotan efekat
o tome narocito treba voditi racuna kad se kofein unosi i kroz cajeve, ili energetska pica...
meni dosta i jedna kocka, hvala lepoE, a da mi popijemo još po jednu pa nek utiče na šta oće...
![]()
Moja je ova šoljica sa tri kockice šećera..![]()
meni dosta i jedna kocka, hvala lepo
toliko ces mi valjda dati![]()
prvi poljubac sa nekim...mmm..ima li ista lepse na ovom svetu
kako dobar osecaj...avaj, kako zaboravljen osecaj![]()
prvi poljubac sa nekim...mmm..ima li ista lepse na ovom svetu
kako dobar osecaj...avaj, kako zaboravljen osecaj![]()
Hehemmme magija prvog poljupca je neverovatna..i obicno ide posle kafe......nekoliko kafa
![]()
Hehe
interesantno, nisam se nikad ljubila sa nekime prvi put, a da je "kafa" posluzila kao izgovor..uvek su bile neke druge stvari na repertoaru
izgleda da cu ipak morati da probam i tu cuvenu forumsku kafu, koja je kategorija per se
no, za tebe jedna obicna kafa...a, na ovakav kisni dan nije pametno podsecati se nekih prvih poljubaca...meni je suvise depresivno, priznajem![]()
ako moderator to tvrdi sa takvom sigurnoscu, onda mora da je tako....da da
forumska kafa je cudo![]()
ako moderator to tvrdi sa takvom sigurnoscu, onda mora da je tako![]()
zamisljam ja to redovno..i kafu, i ono posle kafe...hvala za kafu...bas mi je prijala
...eto vidis..kako kafa na forumu moze da izazove osmeh....zamisli tek uzivo
...sa nekim
![]()
zamisljam ja to redovno..i kafu, i ono posle kafe![]()
pa, ne mogu, nece niko sa mnom na kafupa...prekini da zamisljash..kreni
![]()
pa, ne mogu, nece niko sa mnom na kafu
jel znas da sam imala temu "problem koji me je drzao budnom celu noc"?sa flertusom niko nece ni kafu da pije
i, meni preostaje samo da zamisljam
tu bar svi budu zadovoljni![]()
ma, ja sam flertusa, nece ljudi sa mnom na kafu, mnogo flertujem, kazu...znam...bila sam na temi.....a sto nece niko sa njom na kafu?
ja uglavnom znam ljude sa politike..o ostalima bas ne znam puno...a nase politicke kafe se uvek piju uz raspravljanje...srpska posla
a ovo sa prvim poljupcem...pa to ti je ono..izadjete pa te on pozove na kafu kod njega..nema vise ono ajde da slusamo ploce..vec kao satro mile ajmo na kafu
pa prva kafa prodje kako prodje...sa kafom..a druga..pa...ne prodje samo sa kafom
onda se i nesto prezalogaji...kod koje kafe se kafa uopste ne pije?![]()
znam...bila sam na temi.....a sto nece niko sa njom na kafu?
ja uglavnom znam ljude sa politike..o ostalima bas ne znam puno...a nase politicke kafe se uvek piju uz raspravljanje...srpska posla
a ovo sa prvim poljupcem...pa to ti je ono..izadjete pa te on pozove na kafu kod njega..nema vise ono ajde da slusamo ploce..vec kao satro mile ajmo na kafu
pa prva kafa prodje kako prodje...sa kafom..a druga..pa...ne prodje samo sa kafom
onda se i nesto prezalogaji...kod koje kafe se kafa uopste ne pije?
![]()