buudala
Stara legenda
- Poruka
- 82.077
Pusti Doktora da objasni.Ne znam.Oni isti koji su nas '90. Odabrali za ulogu loših momaka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pusti Doktora da objasni.Ne znam.Oni isti koji su nas '90. Odabrali za ulogu loših momaka.
Da, zadnji nuklearni test im je bio u Kazahstanu pre više od 30 godinaKo zna u kakvom je stanju nuklearno oružje.Sad kada se pogleda ovaj rat i kako teče.Meni je sve upitno.Sve.Sad.Sve sce mora da se proveri i testira.Sve je sumnjivo i svako je sumljiv.
Putin mora da ide sa vlasti.Ovo mu je kraju.Bolje njegov kraj nego kraj Rusije.On više ne može da upravlja Rusijom.Rusiji je potreban neko ko će pritisnuti dugme i zaustaviti zapadnjačke besne pse a to nije Putin.
I takvog izaberu da ih predvodi...Kadirov objavio jeziv snimak: "Sanjam da poginem... I ja i moja deca"
Čečenski lider Ramzan Kadirov objavio je novi video u kojem poziva "sve muslimane i pripadnike kavkaskog naroda da započnu sveti rat" u Ukrajini.
Rekao je i da treba da pošalju svoju decu na ratište.
"Sanjam da poginem u ovom ratu, i ja i moja deca", kaže Kadirov na snimku.
"Morate se boriti, braniti interese proroka i Kurana. Jednostavno moramo uzeti evropske zemlje dok ne kleknu i zamole za oproštaj. Ovo je sveti rat! Probudite se, budite muslimani, budite muškarci... Ustanite protiv tih šakala, fašista i satanista", zaključio je na snimku koji je snimio udobno "zavaljen" na kauču.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=11&dd=10&nav_category=78&nav_id=2241000
Eto rusofili kakve ludake vi podržavate.
Mislim da će mu to biti veliki plus za skorašnje presjedničke izbore u Rusiji.Kadirov objavio jeziv snimak: "Sanjam da poginem... I ja i moja deca"
Čečenski lider Ramzan Kadirov objavio je novi video u kojem poziva "sve muslimane i pripadnike kavkaskog naroda da započnu sveti rat" u Ukrajini.
Rekao je i da treba da pošalju svoju decu na ratište.
"Sanjam da poginem u ovom ratu, i ja i moja deca", kaže Kadirov na snimku.
"Morate se boriti, braniti interese proroka i Kurana. Jednostavno moramo uzeti evropske zemlje dok ne kleknu i zamole za oproštaj. Ovo je sveti rat! Probudite se, budite muslimani, budite muškarci... Ustanite protiv tih šakala, fašista i satanista", zaključio je na snimku koji je snimio udobno "zavaljen" na kauču.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=11&dd=10&nav_category=78&nav_id=2241000
Eto rusofili kakve ludake vi podržavate.
Ne lozi se , tako se ponasa svaki diktator kao da ce da se zrtvuje kad ono zabolega sa distance ...I takvog izaberu da ih predvodi...
Mi još i dobrog klovna imamo..
previse marketinga oko Putina, sad vidimo nekakvu agoniju...ocekivao sam neki blickrig, kad ono jedno veliko nista...previse cudnih stvari...previse nelogicnosti..a Rusija, nuklearna sila, sa najvecim prirodnim resursimaKo zna u kakvom je stanju nuklearno oružje.Sad kada se pogleda ovaj rat i kako teče.Meni je sve upitno.Sve.Sad.Sve sce mora da se proveri i testira.Sve je sumnjivo i svako je sumljiv.
Putin mora da ide sa vlasti.Ovo mu je kraju.Bolje njegov kraj nego kraj Rusije.On više ne može da upravlja Rusijom.Rusiji je potreban neko ko će pritisnuti dugme i zaustaviti zapadnjačke besne pse a to nije Putin.
Neka se pojave na prvoj liniji fronta i Ukrajinci će mu brzo ispuniti želju, san će mu pretvoriti u javuKadirov objavio jeziv snimak: "Sanjam da poginem... I ja i moja deca"
Balkan na steroidima i anabolicima.Kavkaz kao jedno prelepo mesto zaista ima tu nesreću da je naseljen apsolutno najgorim što ljudska vrsta ( ako tu uopšte i spadaju ) ima da ponudi.