Kadirov objavio jeziv snimak: "Sanjam da poginem... I ja i moja deca"

Ko zna u kakvom je stanju nuklearno oružje.Sad kada se pogleda ovaj rat i kako teče.Meni je sve upitno.Sve.Sad.Sve sce mora da se proveri i testira.Sve je sumnjivo i svako je sumljiv.
Putin mora da ide sa vlasti.Ovo mu je kraju.Bolje njegov kraj nego kraj Rusije.On više ne može da upravlja Rusijom.Rusiji je potreban neko ko će pritisnuti dugme i zaustaviti zapadnjačke besne pse a to nije Putin.

Ko zna u kakvom je stanju nuklearno oružje.Sad kada se pogleda ovaj rat i kako teče.Meni je sve upitno.Sve.Sad.Sve sce mora da se proveri i testira.Sve je sumnjivo i svako je sumljiv.
Putin mora da ide sa vlasti.Ovo mu je kraju.Bolje njegov kraj nego kraj Rusije.On više ne može da upravlja Rusijom.Rusiji je potreban neko ko će pritisnuti dugme i zaustaviti zapadnjačke besne pse a to nije Putin.
Da, zadnji nuklearni test im je bio u Kazahstanu pre više od 30 godina

Kadirov objavio jeziv snimak: "Sanjam da poginem... I ja i moja deca"​

Čečenski lider Ramzan Kadirov objavio je novi video u kojem poziva "sve muslimane i pripadnike kavkaskog naroda da započnu sveti rat" u Ukrajini.

Rekao je i da treba da pošalju svoju decu na ratište.

"Sanjam da poginem u ovom ratu, i ja i moja deca", kaže Kadirov na snimku.

"Morate se boriti, braniti interese proroka i Kurana. Jednostavno moramo uzeti evropske zemlje dok ne kleknu i zamole za oproštaj. Ovo je sveti rat! Probudite se, budite muslimani, budite muškarci... Ustanite protiv tih šakala, fašista i satanista", zaključio je na snimku koji je snimio udobno "zavaljen" na kauču.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=11&dd=10&nav_category=78&nav_id=2241000

Eto rusofili kakve ludake vi podržavate.
I takvog izaberu da ih predvodi...

Mi još i dobrog klovna imamo..

Kadirov objavio jeziv snimak: "Sanjam da poginem... I ja i moja deca"​

Čečenski lider Ramzan Kadirov objavio je novi video u kojem poziva "sve muslimane i pripadnike kavkaskog naroda da započnu sveti rat" u Ukrajini.

Rekao je i da treba da pošalju svoju decu na ratište.

"Sanjam da poginem u ovom ratu, i ja i moja deca", kaže Kadirov na snimku.

"Morate se boriti, braniti interese proroka i Kurana. Jednostavno moramo uzeti evropske zemlje dok ne kleknu i zamole za oproštaj. Ovo je sveti rat! Probudite se, budite muslimani, budite muškarci... Ustanite protiv tih šakala, fašista i satanista", zaključio je na snimku koji je snimio udobno "zavaljen" na kauču.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=11&dd=10&nav_category=78&nav_id=2241000

Eto rusofili kakve ludake vi podržavate.
Mislim da će mu to biti veliki plus za skorašnje presjedničke izbore u Rusiji. :mrgreen:

previse marketinga oko Putina, sad vidimo nekakvu agoniju...ocekivao sam neki blickrig, kad ono jedno veliko nista...previse cudnih stvari...previse nelogicnosti..a Rusija, nuklearna sila, sa najvecim prirodnim resursima

Kavkaz kao jedno prelepo mesto zaista ima tu nesreću da je naseljen apsolutno najgorim što ljudska vrsta ( ako tu uopšte i spadaju ) ima da ponudi.
Pre jedno dvadeset godina sam upoznao jednu budaletinu koja je negde u vreme prvog čečenskog rata vodila turu i planinarila po tim zapizdinima u okolini Čečenije i Ingušetije, baza im je bio Vladikavkaz.

Čak iako se radilo o tipičnom Britancu kompletno nezainteresovanom za svet oko sebe i sa pritiskom 50/50 , neke stvari koje mi je ispričao su Staljinovu odluku da ove narode raseli što dalje od ljudi učinile zaista logičnim potezom.

Back