Kadijevic: Nemacka razbila Sfrj

Izdajica (mada ne znam da li je prava reč) je po mojim kriterijumima Milošević, a ni Šešelj mu ne beži mnogo, Čeda je marginalac, nije on u mogućnosti da izda Srbiju, pridajete mu preveliki značaj.

A što se tiče prof. Raškovića, šta reći, sem da sam zaista poštovalac. Pametan čovek koga nije imao ko da čuje.

pa to sam i ja rekao ne možeš biti antisrpkinja kako kaže ovaj Jerry, ako voliš Joleta.....to je oksimoron.

ja sam registra,za vreme mog boravka...tamo negde iza duge...cuo,od jednog teritorijalca iz vocina,da kad je Raskovic bio u vocinu...drzao govor,da je poropagirao mir medj ljudima,da ne nasedaju na "patku" iz bgd,da se ne komfrontiraju sa hrvatima itd itd...sve kontra onoga sto je kasnije uradjeno..
neznam jeli istina....ali o tom sam covceku cuo sve najbolje
mnogo bolje nego o marticu,babicu i hadzicu....kasnije su ova druga dvojica dokazala ko su i sta su

ja sam registra,za vreme mog boravka...tamo negde iza duge...cuo,od jednog teritorijalca iz vocina,da kad je Raskovic bio u vocinu...drzao govor,da je poropagirao mir medj ljudima,da ne nasedaju na "patku" iz bgd,da se ne komfrontiraju sa hrvatima itd itd...sve kontra onoga sto je kasnije uradjeno..
mnogo bolje nego o marticu,babicu i hadzicu....kasnije su ova druga dvojica dokazala ko su i sta su

Istina je i zato ga zaista poštujem. Žalosno je to što su ljudi tamo zaista naseli na priče iz Beograda, a završili kako su završili. Šteta je što nije imao više vremena za borbu, već je bio i star čovek, bolestan, velika šteta za sve - i Srbe i Hrvate. Možda bi ga vremenom neko i čuo, ali...
Zato su Miloševića i Tudjmana svi dobro i čuli i - zapamtili.

Ovaj tekst je samo potvrda hronične aljkavosti i nesposobnosti svih vodećih ljudi u tom periodu na svim mestima.
Trojica članova predsedništva su bili špijuni:grin:
njega nije sramota da to javno kaže, pošto ništa uradili nisu da spreče to i kazne iste
onda, veliki teret za pleća JNA:roll:
kad su uzimali milijarde $ za najdebilnije projekte onda su imali pleća, a kad je trebalo skinuti g0vna sa funkcija, trebao im SSSR za podršku:roll:
JNA je bila obična rupa bez dna sa šupljim kadrom odgojenim na hladnoratovskim spletkama i igrarijama

deco....jer ste vi ovde vecinom klinci...u to vreme bili

Registra je 101% u pravu.....a vi pisite sta hocete

P.S dzeri...po beogradu....malo malo pa bace nekom bombu u kafic......to se zove reket....ili medjusobni obracun...ili dugacak jezik...ako ti je drugar bio kao ti;););)(salim se) evo bas pre neki dan....na vidikovcu u bgd...neko mitraljezom ubi tri srbina...mlada....sta tek na to kazes???

ljuta mambo, 1989 godine organizovani kriminal jos nije postojao u SFRJ, barem nije bilo reketiranja a i na lokalu su im napisali srbi mars odavde ili kako vec.

ma pazi dzeri,naravno da je bilo ekscesa....te vrste uvek.....od 45 na ovamo....mogao si imati neprijatnosti...ali mnogo mnogo manje nego sada..ovo se sada previse otrglo kontroli
pa pazi,na kosovu...nikad nije bilo nesto extra bezbedno....ali si do 1998 mogao koliko toliko da se kreces tamo,bez straha...setas gradom,sta ti ja znam
sada ni u ludilu nebih smeo da odem dole....suvise je naoruzanih ljudi na ulici....
otrglo se sve dzeri....najednom

Ovaj tekst je samo potvrda hronične aljkavosti i nesposobnosti svih vodećih ljudi u tom periodu na svim mestima.
Trojica članova predsedništva su bili špijuni:grin:
njega nije sramota da to javno kaže, pošto ništa uradili nisu da spreče to i kazne iste
onda, veliki teret za pleća JNA:roll:
kad su uzimali milijarde $ za najdebilnije projekte onda su imali pleća, a kad je trebalo skinuti g0vna sa funkcija, trebao im SSSR za podršku:roll:
JNA je bila obična rupa bez dna sa šupljim kadrom odgojenim na hladnoratovskim spletkama i igrarijama

Dovoljno je reći da su vodili računa samo o sopstvenim guzicama, što je inače i jedino što su radili 50 godina...

Da,Raskovic je covek koga je dotukla sva ta situacija oko raspada SFRJ,on je bio izuzetno cenjen i postovan psihijatar i (mislim)nacelnik psihijatrije u Sibeniku.....
Preko noci doziveo je da ga pljuju u rodnom gradu,kao intelektualac pokusao je da propagira mirotvorstvo!
Njegova cerka-o kojoj nemam preterano pozitivno misljenje-izjavila je da je jednog jutra u Beogradu zazvoni telefon u iznajmljenom stanu Raskovica,nakon kog je Jovan seo u fotelju i vrlo brzo umro-nije zeleo ni da zovu pomoc!
Naime,pozvan je iz Zagreba,jer je utvrdjeno da je "izvrsio" ratni zlocin nad civilima.....

Pa svo troje...

uostalom jasno je da su sad i vojno zauzeli prostor ex yu, da ce sve zemlje ukljuciti u nato ali kao neravnopravne i podredjene clanove, dok oni imaju snage u bosni, na kosovu u makedoniji i vezbaju po hrvatskoj te se vozaju brodovima i podmornicama po jadranu itd.

Pa nisu ih ubijali jer nije ni doslo do rata ,nisu ni Srb ubijali sedamdesetih i osamdestetih po gradovima u HR ili BiH ,uostalm ja nemam nameru da pravdam HDZ rezim i Tudjmana koji se nije uopste razlikovao od Milosevica cak je bio i gori od njega u mnogo cemu ali je cinjenica su neki Srbi poceli da se podbunuju i organizuju na nagovor Beograda po Lici i Dalmaciji jos leta 90. kada su obarali balvane i zaustavlali kola i vozove prema moru,legitimisali ljude (isto kao OVK nesto kasnije)a tada nije bilo ubistava niti bilo kakvog medjuetnickog nasilja bilo gde u SFRJ .Hrvati su hteli nezavisnu drzavu i to bi svakako kad tad i ostvarili ali u ostvarenju Tudjmanove fasisoidne zamisli o etnicki cistoj drzavi je ogromnu ulogu imala politika Beograda tako da su za to danas pored Tudjmana podjednako zasluzni i Seselj i Milosevic i time su zasluzili spomenik u Zagrebu ili barem Kninu.

Ti si majstore ili jako mlad ili jako glup, ili oboje.

Југославија је у старту била авангарда НДХ, Масарик и компанија су је одавно планирали али са центром у Загребу, кад то није прошло- дај шта даш. У сваком случају су добили шта су хтели.
Али очекивати да ће СФРЈ трајати довека, па то је крајња будалаштина.

Kako sad Njemačka...pa ne beše ono Amerika...ili Mesić?:lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Taj mandril Mesić ne bi smeo ni da se zakašlje kad ne bi imao podršku Deutschlad-a. On je bio instrument te naci-Nemačke koju je iz govana podigla ta ista Amerika - rađe SS-ovce nego kuministe. To ništa nije novo. Comy histerija u USA je doba kojeg ni oni sami ne vole da se sećaju ... Sje8avali su ljude taman tako kao što je i Staljin.

Pa nisu ih ubijali jer nije ni doslo do rata ,nisu ni Srb ubijali sedamdesetih i osamdestetih po gradovima u HR ili BiH ,uostalm ja nemam nameru da pravdam HDZ rezim i Tudjmana koji se nije uopste razlikovao od Milosevica cak je bio i gori od njega u mnogo cemu ali je cinjenica su neki Srbi poceli da se podbunuju i organizuju na nagovor Beograda po Lici i Dalmaciji jos leta 90. kada su obarali balvane i zaustavlali kola i vozove prema moru,legitimisali ljude (isto kao OVK nesto kasnije)a tada nije bilo ubistava niti bilo kakvog medjuetnickog nasilja bilo gde u SFRJ .Hrvati su hteli nezavisnu drzavu i to bi svakako kad tad i ostvarili ali u ostvarenju Tudjmanove fasisoidne zamisli o etnicki cistoj drzavi je ogromnu ulogu imala politika Beograda tako da su za to danas pored Tudjmana podjednako zasluzni i Seselj i Milosevic i time su zasluzili spomenik u Zagrebu ili barem Kninu.
svaka čast na ovom postu Svetoliče, al mislim da ti ova inicijativa o spomenicima nikad neće zaživjeti:lol:

Pa svo troje...

uostalom jasno je da su sad i vojno zauzeli prostor ex yu, da ce sve zemlje ukljuciti u nato ali kao neravnopravne i podredjene clanove, dok oni imaju snage u bosni, na kosovu u makedoniji i vezbaju po hrvatskoj te se vozaju brodovima i podmornicama po jadranu itd.
a braco ima ih još...nisu oni jedini a gde su Tuđman, Alija -balija, Sloba-zloba...itd itd8-)

Ti si majstore ili jako mlad ili jako glup, ili oboje.
pa da vrijeđanje na ovom forumu od vas patriJota nije strano kad ponestane argumenata, jel? :mrgreen:

hmmmm.... nikad ga nisam posmatrao na taj nachin... al' sad se nekako sve uklapa...
ajoj kako se nadovezujete jedan da drugog prestrašno...jel vas to veže radikalna ljubav ili što...uskokodakali se u istom Duru:lol:

Када је у питању ник "Светолик Трпковић" - уверен сам да је у питању ОБОЈЕ!8-)
a vratio nam se TOM:).... JERRY je nekako bio sam ovih dana bez tebe, al su mu priskočila ova deca i matore komunjare preobučene u patriJote;):mrgreen:

Taj mandril Mesić ne bi smeo ni da se zakašlje kad ne bi imao podršku Deutschlad-a. On je bio instrument te naci-Nemačke koju je iz govana podigla ta ista Amerika - rađe SS-ovce nego kuministe. To ništa nije novo. Comy histerija u USA je doba kojeg ni oni sami ne vole da se sećaju ... Sje8avali su ljude taman tako kao što je i Staljin.
a jesi ti svašta udrobila ovdje....ajd pospi mlekom i popij8-)

Back