Kada....

• Začetnik teme Začetnik teme KiZo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:lol:
sad mi je jasnije zašto privatne poruke šalješ muškarcima

i meni slao privatne poruke vidis da je neki izfeminiziran,
sav je u fazonu kao ja sam ovakav ali nisam takav ,nije mi hladno al nije ni toplo , tipicni zenski mozak...svi ti "muskarci " sto su puno u zenskom drustvu poprime zenke karakteristike i nakljokani su estrogenom pa su ljigavi "nit smrde nit mirisu" i niko ih ne voli , zenama oprastamo jer imaju sise da nam odvlace paznju i vaginu da ih stiti od batina , ali zanimljivo je kolko ustvari preziremo zenski karakter tj. nedostatak istog. (kad se pokaze na muskim primercima ,jer tad je najvidljiviji- nema seksualne distrakcije).

- - - - - - - - - -

dede ionako nista korisno nebi mogla da kazes ,sem da mutis vodu :lol:...

Poslednja izmena:
Neki devojke su me upoznale uzivo KiZo pa neka kazu kakav sam, a za tebe svi kazu da si papucar.
Za tvoju info, ja treniram jedan borilacki sport.

Meni ti delujes kao prost covek pa zato valjda tako i mislis.

Neki devojke su me upoznale uzivo KiZo pa neka kazu kakav sam, a za tebe svi kazu da si papucar.
Za tvoju info, ja treniram jedan borilacki sport.

Meni ti delujes kao prost covek pa zato valjda tako i mislis.

ma ti si decko opsednut i fasciniran samnom , ali dzaba ti bices uvek samo "bad copy" alfa muzjaka , dzaba tebi lova i sve kad si druga liga-genetski....

ma ti si decko opsednut i fasciniran samnom , ali dzaba ti bices uvek samo "bad copy" alfa muzjaka , dzaba tebi lova i sve kad si druga liga-genetski....

Sam sam odgovorio na tvoj post i smejem se njima obicno.
Vidim sto sam druga liga, u zivotu nisi procitao knjigu, a sada citas deciju lektiru i pricice iz Citanki tvoje dece poput "Prvi put s ocem na jutrenje" i "Nemusti jezik", pa ti je to senzacija.
Sta ce biti kad stignes do Dostojevskog ili Tolstoja? Ili Gogolja ili Balzaka? Kad ces njihove knjige da procitas pa da covek sa tobom moze ozbiljno da razgovara barem o necemu?

gomile zagorelih beta muskaraca koji ih stavljaju na pijadestal i zatrpavaju komplimentima ,....dogadja se tranzicija...
pa dobijamo savremenu samosvesnu narcisticku devojku -drolju, naduvanog ega kao zaba kreketusha...

da, muškarci su krivi što su devojke toliko nadmene

gomila napaljenih majmuna spremnih na sve za malo ženske topline
pogledajmo samo sve te fb ribe i vojske njihovih lajkera
dsss.jpg

ranije sam govorio o svom zapažanju za koje mi je trebal desetak godina da ukapiram, da muškarac prolazi kroz tri faze u doživljavanju ženskog pola:
princeza-kučka-ćurka
tako da ono što je za nekoga kučka za drugoga može biti ćurka, zavisno od stepena svesti na kojem je dotični muškarac

a mislim da postaju proračunate, kako koja, ali negde oko 17./18. godine

ali priroda je tako udesila, što kaže naš narod, dok je drvo u cvatu puno je pčela
sve je to lepo i ne smeta mi
mada sam se oduvek više poistovećivao sa onim tvrdokrilcima što ne haju za sve to već samotnjački kuliraju, onda se obrnu na leđa i crknu

....zene zaista izgube svoju nevinost i iskrenost prema sebi i drugima?

Kada se od slatke i simpaticne devojke pretvore u otvorene ili prikrivene kucke?

Kao sto svi znamo neke zene su kucke ceo zivot , neke izrastu u to....ovo je tema o ovim drugim...
nakon odredjene tacke u svojim zivotima, gotovo svaka zena dobija masivno napumpan ego i sujetu, plus prenaduvano samopouzdanje , i sve one lepe zenske karakteristike stidljivosti skromnosti iskrene ljubaznosti naivnosti i devicanstva nestaju...

Ranije sam kao klinac mislio da je to kad izgube nevinost da isplivava ona proracunata strana ,kasnije sam smatrao da je to od puberteta da shvataju kako mogu da manipulisu svojim telom nad hormonima napumpanim momcima i tada preseku i odlucuju da to obilato koriste dalje za probijanje kroz zivot (telo i manipulaciju )- laksi put :roll: ,medjutim skoro sam pokupio bratanca i video devojcice iz vrtica (koje su jel zrelije u tom dobu) kako koriste sve svoje adute ,i obecavaju poljubac u obraz, kako bi manipulisale decacima za svoju korist da ucine nesto za njih i zloupotrebljavaju njihovu decacku naivnost i radoznalost...:eek:

To je moje misljenje... genetika i evolucija su cudo!!!

A vase?

Zene stop! (posto zene uvek traze razlog odgovoricu- znam da vi niste takve ne nikako ,a i znam da necete lagati i manipulisati na ovoj temi tako da nema potrebe da pisete :lol:)

Klinka br. 1 - Izgubila sam nevinost sa 16
Klinka br. 2 - A ja samo sa jednim...sa sibirom

....zene zaista izgube svoju nevinost i iskrenost prema sebi i drugima?

Kada se od slatke i simpaticne devojke pretvore u otvorene ili prikrivene kucke?

Kao sto svi znamo neke zene su kucke ceo zivot , neke izrastu u to....ovo je tema o ovim drugim...
nakon odredjene tacke u svojim zivotima, gotovo svaka zena dobija masivno napumpan ego i sujetu, plus prenaduvano samopouzdanje , i sve one lepe zenske karakteristike stidljivosti skromnosti iskrene ljubaznosti naivnosti i devicanstva nestaju...

Ranije sam kao klinac mislio da je to kad izgube nevinost da isplivava ona proracunata strana ,kasnije sam smatrao da je to od puberteta da shvataju kako mogu da manipulisu svojim telom nad hormonima napumpanim momcima i tada preseku i odlucuju da to obilato koriste dalje za probijanje kroz zivot (telo i manipulaciju )- laksi put :roll: ,medjutim skoro sam pokupio bratanca i video devojcice iz vrtica (koje su jel zrelije u tom dobu) kako koriste sve svoje adute ,i obecavaju poljubac u obraz, kako bi manipulisale decacima za svoju korist da ucine nesto za njih i zloupotrebljavaju njihovu decacku naivnost i radoznalost...:eek:

To je moje misljenje... genetika i evolucija su cudo!!!

A vase?

Zene stop! (posto zene uvek traze razlog odgovoricu- znam da vi niste takve ne nikako ,a i znam da necete lagati i manipulisati na ovoj temi tako da nema potrebe da pisete :lol:)

zavisi koga nafataju.
uglavnom oce one 'emotivne muskarce'. lake zrtve, pale se lako a gase nikako. u modi su emocionalni muskarci i ostale pickice jer ih je lako opeljesiti i dobri su za vuchu i zensku pasivnu agresiju i ostale hirove i histerije koje one nose rodjenjem.
a kreshu se negde drugde

a nije tako davno bilo kad smo ti, shugi i ja cepali ovde. ode nam shugi jelte. a koji je ladan revolverash bio.
skupice se ekipica opet, ako ne mi a ono druge kize shuge i saidi. ideja ne umire

da decko je bio pravi libero driblao je polovare kao Mesi ,cas na centru stoper cas levo desno polutke pa u spic i sve u sesnes...
ma napravicemo i od ovih gmizavaca nesto ,bice tesko puno je tu ispiranja bilo ali klica je zaceta

Sam sam odgovorio na tvoj post i smejem se njima obicno.
Vidim sto sam druga liga, u zivotu nisi procitao knjigu, a sada citas deciju lektiru i pricice iz Citanki tvoje dece poput "Prvi put s ocem na jutrenje" i "Nemusti jezik", pa ti je to senzacija.
Sta ce biti kad stignes do Dostojevskog ili Tolstoja? Ili Gogolja ili Balzaka? Kad ces njihove knjige da procitas pa da covek sa tobom moze ozbiljno da razgovara barem o necemu?
ti sto pisu pricice tipa kad se sretnu dva drugara pa pricaju o necemu il nekome sa bezukusnim romanima kojima za kvalitet treba 300strana si u pravu ne citam jer takve stvari smislim i ispricam kad hocu samo promenim likove .
epska fantazija iz onog pradavnog vremena i mitovi tipa ep o gilgamesu mahabharata ramajana bas celik itd. su nedostizne stvari za te shatro "pisce".

ti sto pisu pricice tipa kad se sretnu dva drugara pa pricaju o necemu il nekome sa bezukusnim romanima kojima za kvalitet treba 300strana si u pravu ne citam jer takve stvari smislim i ispricam kad hocu samo promenim likove .
epska fantazija iz onog pradavnog vremena i mitovi tipa ep o gilgamesu mahabharata ramajana bas celik itd. su nedostizne stvari za te shatro "pisce".

Nikad nisam razumeo ljude koji glorifikuju starinske stvari. :(
Meni sve to sto je prastaro izgleda ko deseterac.:(
Ja valjda spadam u onih 5% ljudi koji mnogo vole promene i novitete, a vecina ljudi se uvek opire svemu novom.

ma rano cure skapiraju da vagina ima "magicne moci" i da je kriptonit za muskarce , jos kad skapiraju neke stvari iz biologije , pa kad vide kako muski smeksaju nakon sexa pa pocinju manipulacije , pa privlacenje beta orbitera putem praznih obecanja , kad izmanipulisu nekog da radi protiv svojih interesa a u njihovu korist tad postaju "opasne ribe",.....
nazalost takve stvari ne grade karakter vec ga unistavaju.
mada evolutivno i bioloski nema razloga za zene ni da imaju karakter kao muskarci, ona koja je najbolje manipulisala je dobijala najvise resursa za sebe i potomstvo.

Ti baš nemaš lepo mišljenje o muškarcima, dok te čitam kao da post piše neka ohola žena koja mrzi muškarce i smatra ih nevidjenim glupanima i kao nekim životinjama...baš sam se iznenadila kad sam videla da to sve piše muškarac.

Ti baš nemaš lepo mišljenje o muškarcima, dok te čitam kao da post piše neka ohola žena koja mrzi muškarce i smatra ih nevidjenim glupanima i kao nekim životinjama...baš sam se iznenadila kad sam videla da to sve piše muškarac.

ti to gledas iz zenskog ugla i da ste se izoholile to je tacno, normalno da o budalama nemam misljenje i da dresura kao u vojsci gde gustera svi kinje je neophodna; izbrisati sve papucarske ispirotine iz mozga pa iz pocetka...napraviti pickinog dusmanina.

Back