Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..zanimanje za drugu osobu i njen zivot prelazi u invaziju na privatnost te osobe?
nisi bivao u situacijama kada te neko blizak propituje nesto o cemu ti ne zelis da razgovaras?
primer..
..zanimanje za drugu osobu i njen zivot prelazi u invaziju na privatnost te osobe?
Meni je invazija u privatnost i ljubopitivost, mada ne mora nuzno takva osoba da bude sa losom namerom. Ali meni i to smeta.
zapazam i jednu drugu pojavu..pojavu koju je u siroke narodne mase uveo fejsbuk i "druistveno umrezavanje" .vrlo opasnu i vrlo pogubnu pojavu NEprivatnosti..fajsbuk veliki brat razni rijaliti progarmi bla bla..sve to ima za cilj..UKIDANJE privatnosti i prava na isto..trenutno je jos uvek veci broj ljudi koji drzi do svoje privatnosti negoli onih koji svoju privatnost iznose na sunce..
svet sve vise lici na orvelovu 84u..kamera ima na svaklom cosku..skoro svako ima net kameru u kuci..net pristup bla bla..
ljudi su se kroz istoruju nekako uvek sa smehom na usnama odricali nekog svog zivotnog prava da bi ga kasnije u potocima krvi ponovo sticali..
Nije bitno kako smo se proveli, bitno je da drugi vide kako smo se dobro proveli..
Pa jeste, ali tu je još jedna stvar.. Cenim da niko od ljudi koji tako koristi fejsbuk ne posećuje podforum psihiologija niti čita išta slične tematike.. Čanak je bio u pravu kada je pričao zašto ulazi u kuću velikog brata - ako želiš da kažeš nešto jednoj ciljnoj grupi, onda moraš to da uradiš tamo gde će te oni čuti.. Trebali bi da dovedemo nekog ko je navučen na FB pa da ga seciramo
Zanimljivo mi je još nešto.. Pre neki mesec pričam sa drugarom i on kaže kako mu je dosadio fejsbuk i kako se ništa konkretno ne dešava, a željan je smislenog razgovora.. I kaže kako je pokušavao da pokrene neki put neki razgovor, nalik forumskoj diskusiji, i završavalo se tako što dobije jedan-dva lajka i to je to.. Niko nema ništa da kaže niti da se nadoveže, svaki pokušaj ozbiljnije diskusije brzo zamire.. Tako da, ako neko i želi da promeni i iskobelja se iz tog sistema, brzo bude savladan.. i opet mrtvo more..
Ne smeta mi ako mi netko blizak postavlja takva pitanja . Odgovoricu onako kako zelim .Odkuda taj sagovornik moze unaprijed znatinisi bivao u situacijama kada te neko blizak propituje nesto o cemu ti ne zelis da razgovaras?
primer..