kada zena treba da se uda?

• Začetnik teme Začetnik teme sljivica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li ja spadam u normalne osobe, sobzirom da u 26-toj, jos uvek ne razmisljam o tome da treba da se udam?
P.S. Moja okolina me smatra izgubljenim slucajem.

Pa ja u 26-toj tek pocela da zivim, kakva bre udaja, dok se zavrsi fax, pa nadje posao pa stekne neka pozicija, godine prodju a i sve je teze upoznati pravu osobu, ja sam godinama zivjela sa svojim momkom sadasnjim suprugom i tek kad smo posle nekoliko godina zajednickog zivota dosli do zakljucka da zajedno dobro funkcionisemo smo se vjencali, onda su dosla djeca i sada je sve super i ako se nesto mnogo ne promjeni mislim da postoji sansa da ostanemo zajedno do kraja zivota :-) zezam se ali u vreme ovolikog broja razvoda bitnije je opstati u braku nego se uopste vjencati. Vjencanje je potpis na papiru a zivot je nesto drugo.

koto; vidi maki, na temu udavanja mogu da kazem samo ono sto vec rekoh> samo lud moze pristati na isto..:mrgreen:
na temu drcnosti, nemoj da se lazemo..drcne su zene samo onda kad to mogu biti, a vape da nadju nekog koga ne mogu nadjebati, i ko ce ih ukrotiti , ko ukrocenu goropad..
nije lako, nije..:))

E ovo je velika istina.
Svaka bi da svom muškarcu stavi obe
noge u jednu cipelu.
Ali žene....
Kod koga to uspeju samo se piograju
sa njim čekajući boljeg.

Inače žena radi 4 pokušaja:
1. Kad se upoznate, samo ispipava, praktično ništa
2. Kad se venčate da gas
3. Kad prvo rodi, gas do daske
Ova tri puta joj se još i mogu sabiti rogovi.
i konačno
4. Pod starost - Njeno i Božje

Inače, iskusni muškarci znaju:
Kad ti žena kaže da uradiš nešto bolje uradi odmah
Uradićeš kad.tad.

Back