Hmm, samo da se ne zaglavi, tamo gdje ne treba... :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
d1:manezelim da se probudim u srednoci sa kolenom medju bubrezima, laktom u rebrima (ili na oku) i sl.
sto leti ume da se desi
savannah:d1:manezelim da se probudim u srednoci sa kolenom medju bubrezima, laktom u rebrima (ili na oku) i sl.
sto leti ume da se desi
a) kupi veci krevet
b) vezi devojcicu
c) spavaj sam...
![]()
d1:savannah:d1:manezelim da se probudim u srednoci sa kolenom medju bubrezima, laktom u rebrima (ili na oku) i sl.
sto leti ume da se desi
a) kupi veci krevet
b) vezi devojcicu
c) spavaj sam...
![]()
a) jos uvek trazim (problem je duzina)
b) samo u toku sexa
c) smrc... necu!!!
kety:Ja sam isto za leto, daje mnogo vise mogucnosti, moze se bilo gde izvan kuce, odeca ne pravi veliki problem jer je skoro i nema, svi su u nekom erotskom fazonu, jedino imas pravo za ovo kada je mnooogo vruce pa ti nije nidocega,... :wink:
Incognito:Ti i taj tvoj kopaonik... mora da je bilo bas za pamcenje kad ti ne izbija iz glave![]()
![]()
![]()
zavisi sa kojom to osobom radite i gdese nalazite!devojka_bgd:Znaci, leti kad je vruce,lepljivo i svi se setaju ulicama skroz lagano odeveni ili zimi,kada je to jedini provereni nacin da se zagrejete dok napolju veje sneg i sve se mrzne?
kakvo je ovo navlacenje na drugu opcijuZnaci, leti kad je vruce,lepljivo i svi se setaju ulicama skroz lagano odeveni ili zimi,kada je to jedini provereni nacin da se zagrejete dok napolju veje sneg i sve se mrzne?
Znaci, leti kad je vruce,lepljivo i svi se setaju ulicama skroz lagano odeveni ili zimi,kada je to jedini provereni nacin da se zagrejete dok napolju veje sneg i sve se mrzne?