devojka_bgd
Primećen član
- Poruka
- 772
Znaci, leti kad je vruce,lepljivo i svi se setaju ulicama skroz lagano odeveni ili zimi,kada je to jedini provereni nacin da se zagrejete dok napolju veje sneg i sve se mrzne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
devojka_bgd:Znaci, leti kad je vruce,lepljivo i svi se setaju ulicama skroz lagano odeveni ili zimi,kada je to jedini provereni nacin da se zagrejete dok napolju veje sneg i sve se mrzne?
Sto si kvaran,a sto...pa trazila sam nema istih...dejo:devojka_bgd:Znaci, leti kad je vruce,lepljivo i svi se setaju ulicama skroz lagano odeveni ili zimi,kada je to jedini provereni nacin da se zagrejete dok napolju veje sneg i sve se mrzne?
definitivno ljeti!!! priroda majka
p.s. sto posto ce ti ukinuti post.![]()
![]()
![]()
devojka_bgd:Sto si kvaran,a sto...pa trazila sam nema istih...dejo:devojka_bgd:Znaci, leti kad je vruce,lepljivo i svi se setaju ulicama skroz lagano odeveni ili zimi,kada je to jedini provereni nacin da se zagrejete dok napolju veje sneg i sve se mrzne?
definitivno ljeti!!! priroda majka
p.s. sto posto ce ti ukinuti post.![]()
![]()
![]()
![]()
ops:
![]()
Ja sam za zimu...divno je terati inat klimi koja zeli da se smoris i da se smrznes,a ti si srecan i kupas se u znoju...
8)
devojka_bgd:Znaci, leti kad je vruce,lepljivo i svi se setaju ulicama skroz lagano odeveni ili zimi,kada je to jedini provereni nacin da se zagrejete dok napolju veje sneg i sve se mrzne?
Na primer,znam kad najvise volim da jedem(nocu),ok jedem kad sam gladna,ali znam kada mi je najvise prija... :wink:savannah:kakve to veze ima???
kao da neko pita...kada jedes u toku dana...?
pa valjda kad si gladan...ili?
devojka_bgd:Na primer,znam kad najvise volim da jedem(nocu),ok jedem kad sam gladna,ali znam kada mi je najvise prija... :wink:savannah:kakve to veze ima???
savannah:devojka_bgd:Na primer,znam kad najvise volim da jedem(nocu),ok jedem kad sam gladna,ali znam kada mi je najvise prija... :wink:savannah:kakve to veze ima???
he, nocu jede)))
e pa sad...budi majstor...da uvek UZIVAS u jelu i drugim stvarima...pa ce ti onda stvarno biti svejedno))
d1:Zimi!!!!
Zato sto posle seksa, kada zaspimo, ne guramo jedno drugog od sebe zbog vrucine.
g-rock:ja licno obozavam leto..osecas miris partnera, dva tela se spoje
dok zimi mi je najveca frka da se ne smrznem, i svi znate sta se desava kada se malisa smrzneops:
g-rock:bolje da budemo sitnicari nego sitni![]()
Gazdarica:Svako godisnje doba ima svoje cari... :wink:
Gazdarica:Svako godisnje doba ima svoje cari... :wink: