Kažu "strani plaćenik" Poznat Banovan Poruka 9.626 27.12.2022. u 18:34 - Kada su mlazni avioni počeli da ostavljaju dugotrajne tragove na nebu? #151 bas kao: sta vam jos treba vise??? Kliknite za proširenje... Нешто смислено и озбиљно, за разлику од глупости које промовишу трампови култисти. И везано за тему.
bas kao: sta vam jos treba vise??? Kliknite za proširenje... Нешто смислено и озбиљно, за разлику од глупости које промовишу трампови култисти. И везано за тему.
Jasna Stara legenda Banovan Poruka 89.439 27.12.2022. u 23:11 - Kada su mlazni avioni počeli da ostavljaju dugotrajne tragove na nebu? #152 bas kao: sta vam jos treba vise??? Kliknite za proširenje... tema o kemtrejlsima već postoji.. ja sam nešto drugo ovde pitala.. Ako si čitao uopšte uvodni post.
bas kao: sta vam jos treba vise??? Kliknite za proširenje... tema o kemtrejlsima već postoji.. ja sam nešto drugo ovde pitala.. Ako si čitao uopšte uvodni post.
B bas kao Buduća legenda Poruka 48.280 27.12.2022. u 23:25 - Kada su mlazni avioni počeli da ostavljaju dugotrajne tragove na nebu? #153 svesnaglista: tema o kemtrejlsima već postoji.. ja sam nešto drugo ovde pitala.. Ako si čitao uopšte uvodni post. Kliknite za proširenje... NARAVNO DA SAM CITAO - OD KADA?
svesnaglista: tema o kemtrejlsima već postoji.. ja sam nešto drugo ovde pitala.. Ako si čitao uopšte uvodni post. Kliknite za proširenje... NARAVNO DA SAM CITAO - OD KADA?
I izuzetan Aktivan član Poruka 1.715 28.12.2022. u 17:48 - Kada su mlazni avioni počeli da ostavljaju dugotrajne tragove na nebu? #154 evo ja sam dokazao da postoji zaprasivanje iz aviona sve crno na belo samo zlonameran i njihov covek moze da negira istinu:
evo ja sam dokazao da postoji zaprasivanje iz aviona sve crno na belo samo zlonameran i njihov covek moze da negira istinu: