Kada ste zadnji put nešto ukrali?

Jugoslav Čvarak

Buduća legenda
Poruka
34.195
Evo ja sinoć, nakon možda 35 godina pauze, prije toga se i ne sijećam da sam nešto ukrao, ali kao dijete sigurno jesam.
Znači te smrdljive Plodine u zadnje vrijeme nemaju chili papričice iz Tunisa, koje su uvijek bile svježe, već neke talijanske. Prisile te kupiti cijeli stručak, iskoristiš dvije, a ostatak uvene, zbog toga što ti ne trebaju toliko često.

Dođem u Plodine, kad ono opet talijanske. Tu zamračim.

😡 😡 😡

Da skratim priču - sinoć uzmem luk, zelenu papriku, crvenu papriku (sve po komad, točno onoliko koliko mi treba), a sa stručka jednostavno otkinem dvije najveće chili papričice i ubacim u posebnu vrećicu za van.

Kasnije u autu si mislim - što da su me uhvatili i da sam dobio zabranu ulaska zbog dvije papričice, pa umro bi od sramote...

Evo u svoju obranu napominjem da sam bio revoltiran, a zadnji put kod javnog bilježnika kada sam plaćao dao sam novčanicu od 50€, da bi mi ona ista prisjednica vratila kusur od 50€, pa sam je upozorio da kasnije ne bi imala problema zbog manjka.
Znači nije da idem naokolo i kradem sve što mi dođe pod ruku.

Kradete li vi?
Što točno?
Da li vas je bilo sramota?

PXL-20251128-074237846.jpg

Kradete li vi?
Što točno?
Bio sam dete, preskočio ogradu i obrao jagode od komšije jer je ovaj otišao na put.
Ono što nisam znao da ih je naprskao ko zna čim, te nakon 2 dana završim u bolnici a niko od nas nije kontao čime sam se otrovao ... Neka 3 meseca sam imao zdravstvene komplikacije zbog toga ...

Bio sam dete, preskočio ogradu i obrao jagode od komšije jer je ovaj otišao na put.
Ono što nisam znao da ih je naprskao ko zna čim, te nakon 2 dana završim u bolnici a niko od nas nije kontao čime sam se otrovao ... Neka 3 meseca sam imao zdravstvene komplikacije zbog toga ...
U jeb*ote...
Moguće da ih je idiot našpricao sumporom.
Mi smo isto kao klinci krali voće, ali iz obijesti.
Znam da sam jednom pozvao društvo da idemo krasti kod mog dede.

yugioh karte kao klinci smo krali jedni od drugih kao nezdravi
A da li danas ukradeš nešto?
Recimo s posla namjerno pokupiš kemijsku ili slično?
Normalno da se na temi neće javiti netko tko je pokrao firmu, već mislim na tako te sitnice.
Evo recimo, prijateljica je na faksu jednom ukrala kišobran.
Završila predavanja i ona shvati da se u garderobi netko poslužio njenim kišobranom, pa je ona jednostavno isto uzela tuđi.
Velika vjernica, hercegovačka katolkinja.
Ja je pitao što bi Sv. Ante rekao na to.

Evo ja sinoć, nakon možda 35 godina pauze, prije toga se i ne sijećam da sam nešto ukrao, ali kao dijete sigurno jesam.
Znači te smrdljive Plodine u zadnje vrijeme nemaju chili papričice iz Tunisa, koje su uvijek bile svježe, već neke talijanske. Prisile te kupiti cijeli stručak, iskoristiš dvije, a ostatak uvene, zbog toga što ti ne trebaju toliko često.

😡 😡 😡

Da skratim priču - sinoć uzmem luk, zelenu papriku, crvenu papriku (sve po komad, točno onoliko koliko mi treba), a sa stručka jednostavno otkinem dvije najveće chili papričice i ubacim u posebnu vrećicu za van.

Kasnije u autu si mislim - što da su me uhvatili i da sam dobio zabranu ulaska zbog dvije papričice, pa umro bi od sramote...

Evo u svoju obranu napominjem da sam bio revoltiran, a zadnji put kod javnog bilježnika kada sam plaćao dao sam novčanicu od 50€, da bi mi ona ista prisjednica vratila kusur od 50€, pa sam je upozorio da kasnije ne bi imala problema zbog manjka.

Kradete li vi?
Što točno?

Kрадем од родитеља редовно слаткише, грицкалице и бела ‘леба.

@Jugoslav Čvarak ti si ukrao dve čili papričice, a ovo ostalo povrće platio?

Ne mogu da se setim da li sam, kao dete, nešto ukrala.

Radila sam godinu i po dana u Službi za informisanje i pre odlaska kući delili smo dnevne novine koje je Služba za informisanje dobijala svaki dan. Ne znam da li je to krađa. Iz tih novina smo ponekad seckali vesti za pravljenje press clippinga.
To znači da smo ponekad donosili kući iseckane novine.

Kradete li vi?
Što točno?

Ne kradem.

Poslednji put pre više od 12 godina dnevne novine koje sam već spomenula. Ali ne znam da li je to bila prava krađa. Sve službe, tj svi zaposleni koji su dobijale dnevne novine nosili su novine kući...

😡 😡 😡

Kradete li vi?
Što točno?

Kad sam imao 15 godina, uhvatila me policija i dovela kuci, nakon toga nisam nikad vise nista ukrao.

Kradete li vi?
Što točno?
U osnovnoj školi od petog do sedmog razreda moju drugovi iz razreda i ja smo više puta krali sladoled, čokoladice i sokove u prodavnicama i jednom mega marketu blizu škole. Većina nas je prošla tu fazu u toj dobi. Od tada nisam ništa ukrao.

Back