Kada ste usamljeni slusate...

Ja kad sam sama odvrnem Marilyna Mansona.Jedino kad sam sama mogu da slusam njegovu muziku jer kad sam s nekim drugim taj neko drugi ili izleti iz moje kuce ili napadne moj muzicki stub...:-( :-( :-( A i kad ga slusam volim da se gubim ili pevam uz njegove pesme, tako da nije preporucljivo cuti me;-).Tuzno, jos nisam upoznala nekog ko jako voli Mansona.Meni se njegova muzika bas svidja.
Mrzim balade.To retko slusam pogotovo ne kad sam sama jer se onda izbedacim ko ludak sa pogresnim lekovima :-D

Lil'_hell92:
Ja kad sam sama odvrnem Marilyna Mansona.Jedino kad sam sama mogu da slusam njegovu muziku jer kad sam s nekim drugim taj neko drugi ili izleti iz moje kuce ili napadne moj muzicki stub...:-( :-( :-( A i kad ga slusam volim da se gubim ili pevam uz njegove pesme, tako da nije preporucljivo cuti me;-).Tuzno, jos nisam upoznala nekog ko jako voli Mansona.Meni se njegova muzika bas svidja.
Mrzim balade.To retko slusam pogotovo ne kad sam sama jer se onda izbedacim ko ludak sa pogresnim lekovima :-D

Ti za svaku priliku imas po nesto od mensona.I na vencjanju u crkvi ima da ga pustis.
Mada da budem iskren i meni je REM za svaku priliku

Pa imam... Ali me nemoj pogresno svhatiti, nissam ja opsednuta Mansonom, samo mi je omiljeni bend, a retko sam u prilici da ga slusam u drustvu... Pa eto... A za vencanje i crkvu... Polako, ima vremena jos sam mala. ;-) Ne tripujem se ja kao neke moje vrsnjakinje pa kazu:"Za 10 godina ima da me vidis u belom" Ned'o Bog...

Back