Kada ste se poslednji put napile?

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam se poslednji put napila na doceku SNG 2004. Bila je totalno pukla zurka i morala sam od muke da se napijem. Ali bila sam fina, malo sam samo igrala u kvezu za striptizete i prilicno sam bila komunikativna . Glupo sam se osecala tek kad sam dosla kuci i kad sam ispovracala 'dusu', bilo me je sramota od same sebe zbog tog povracanja nad WC soljom jer nisam mogla ni da stojim pored lavaboa i rekla sam sebi "nikad vise", ili bar "skoro nikad". :)

Ja sam se juce olesila...ne osecam se bas najbolje, ali nije ni ono da mi je bilo muka, nisam bas toliko preterala...
Elem, diplomirao jedan drugar i kad sam zavrsila sa radnim vremenom (juce oko 15h), nazovem ga da mu cestitam i pridruzim im se u kaficu u okolini Pravnog.
Posle nekoliko pica smo se zaputili u kafanu de smo pili pa jeli pa pili pa pili...a posto kafanu drze neki njegovi prijatelji, u jednom trenutku nisam vise ni morala vise da narucujem pice nego su mi samo dosipali pelinkovac u casu...i to maltene do vrha...i tako do 4 ujutro...

Evo da se i ja pohvalim svojim alkoholizmom. U petak sam izasla i od 3 spricera i 5 tekili, nije mi bilo dobro! Smejali smo se kao ludi, ali najveci fazon je to, sto smo jedva vladali svojim pokretima, tj., toliko su se misici opustili, da sam jedva mogla da upalim cigaretu upaljacem! Trebala je nadljudska snaga za to!

ja se stvarno ne sećam....
stereo.gif

Back