Kada ste se poslednji put napile?

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vragolasta Amfibija:
shvatila sam.
ako se govori o zenskom pijanstvu onda ce svaka zena pomalo liciti na muskarca.isto kao kad bi se govorilo o muskarcima koji kuvaju...oni po malo lice na zene.

hahah idi na kulinarstvo i kazi im to, ajde, uz tebe smo!!! ..... ? ladi peshkirom amfibiju ono kao boxeri

kako bre lice pa ne lice
valjda ne znam

hanibal77:
evo ja pocela sa zagrevanjem!bila sam veceras na prazniku muzike i pila pivo!i bas mi prija :wink:
srdjane calme toi ca c'est la fete pour les femmes,il y a rien d'interessant pour toi
evo ti nekoliko akcenata pa ih stavi po potrebi posto ja nemam vremena 8) :
è à é ' ' '

bash slatko kotrljash to R
e ja volim zene htela sam da me gledaju danas. mozda sam htela. uf

hanibal77:
da da meni bas dodje da se malo ludiram i ne mislim na posledice,i da se zezam sa zenama da nema ni mrvice flerta koje donosi musko drustvo.

e mislim da tome sluzi trb ples za takve prilike, da je zato smishljen...kad se nadju zhene da se zezaju tamo u arabiji itd

hahah evo je sad 48h svadba pa to moram da gledam !!!
sudbina, kako bash sad ebote da vidim
..ma necu mrzi me...al pocelo je pa

mladozenjina baka : )))
paracin jagodina... shumadijski megalopolis :lol:
ahah nije sh nego velika morava

e sad je bio deda
el ima da se utvrdjuje nevinost mlade(naca)

hanibal77:
da da meni bas dodje da se malo ludiram i ne mislim na posledice,i da se zezam sa zenama da nema ni mrvice flerta koje donosi musko drustvo.

e mislim da tome sluzi trb ples za takve prilike, da je zato smishljen...kad se nadju zhene da se zezaju tamo u arabiji itd

hahah evo je sad 48h svadba pa to moram da gledam !!!
sudbina, kako bash sad ebote da vidim

e de mi je ovde poruka

da ovi su iz paracine jagodina upoznali se preko neta : )))
haha i tamo imaju chat ne smao u bgd

Gazdarica:
avesic:
neka neko pozove i GAZDU inače ode tema do mojega ,,, ma šalim se ,,, gazda sećaš se pivo -laško-ladno --ala je hipnotišem a??
Evo me, hipnotisana... :D

ahah odushevljena gazda : ))

nadjite se pijane il se napijte ovako za ekranima...da se ne iznapushavate sujetno zenski...chokolada bi vam ishla pre ovde

e avesic je smeshna :)
haha evo ova savetnichka strana mene bljak to ja ocu da se pridruzhim ali bilo bi mi dosadno shalim se necu.
zovite sanju ona je isto emancipovana
hihihihihih sakricu se kod tate

hanibal77:
ooooo ko je to nama ljubomoran sto nije pozvan u provod? :wink: ma no problemo jagodice,sad posto imas obozavaoca koji te zivka te si dokazala da si prava zena mozes s nama 8)

Jagodice, ja bih ti ipak savetovala da dooobroo razmisliš pre nego što kreneš sa nama u pijanku. Ne znam da li Hanibal zna da se kontroliše u pripitom stanju. Ne mogu da garantujem za tebe, iako bih volela da piješ sa nama . :wink: :lol:

Queen_:
hanibal77:
ooooo ko je to nama ljubomoran sto nije pozvan u provod? :wink: ma no problemo jagodice,sad posto imas obozavaoca koji te zivka te si dokazala da si prava zena mozes s nama 8)

Jagodice, ja bih ti ipak savetovala da dooobroo razmisliš pre nego što kreneš sa nama u pijanku. Ne znam da li Hanibal zna da se kontroliše u pripitom stanju. Ne mogu da garantujem za tebe, iako bih volela da piješ sa nama . :wink: :lol:
a da otvorimo kladionicu? :P

xpajamacax:
Queen_:
hanibal77:

a da otvorimo kladionicu? :P

a bre?
a da kladionicu --objavimo gde se sastajemo i kladimo se na majmune sa foruma koji će se kao ,,slučajno,, baš tu naći kao slučajno ,,,može ,,, a da ,,jagodice pa ti se podrazumevaš kao obezbedjenje

Gazdarica:
Pijana Jagodica... Ahahaha, kako li bi tek onda pisala postove... :lol:

jahahahahahahjaaaa....
znači, onlan skup forumaša na vidiku :lol:

Čuvajte se ako li je neka deblja od svih vas naebale ste, ima da padnu prozivke samo tako (al posle, na neviđeno) :wink:

bte. jagoda pijana???? mada mislim da je uvek pijana kad postuje u 1:34
8)

Jel mogu ja da vas ukebam, kao slučajno, negde, pojavim se onako samo? :D

Slušaj, Queen
jel više voliš da se boriš hladnim ili vatrenim oružjem :twisted:

da se spremim na vreme :lol:

aaa...talibanka sam, indeed 8)

ninja.jpg

boze bas sam dosadna. potrebno je da ne spavam i ne jedem vise sati da to shvatim. moracu da se promenim i da ***** kevu.

:?

e ja jedem ona tri dana ono meso povrce i nemam nikakav utisak, bolje je nego inace ali nije nesto epohalno. spadaju mi pantalone ali i gladna sam...
pojela sam tortu

jao i dvolicn asam

e mozda da se vratim kad se poebem ovako nema svrhe da se borim.

Back