Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Skoro svim ljudima je potreban stimulans da bi bili veseli i opušteni. Ovo "skoro" sam stavila samo radi reda, inače bih ga najradije izbacila.
Oni koji ne praktikuju stimulanse, ne mogu ni znati da im nedostaju.
Drugo, ponovila bih. Sve te fore sa "uzvišenim, veselim i izvan situacije ljudima" (prvo mi objasniš kako je super OK što tvoji drugovi piju i kako to što ti ne piješ NEMA VEZE sa njima i ne činiš zato što si bolja od njih nego zato što ti "ne paše..... ne možeš, ne voliš ukus..., pa onda dodaš kako "tebi nije potreban alkohol da bi bila opuštena"?!

) uglavnom su dosta providne, moje je lično mišljenje da u životu sve treba probati, a da ni u čemu ne treba preterivati, pa tako ni u alkoholu. Alkohol se najčešće ipak ne pije da bi bio "in", ljudi piju da bi se, da, opustili i oraspoložili. I iz niza drugih, ne baš toliko bezazlenih, razloga.
 ) uglavnom su dosta providne, moje je lično mišljenje da u životu sve treba probati, a da ni u čemu ne treba preterivati, pa tako ni u alkoholu. Alkohol se najčešće ipak ne pije da bi bio "in", ljudi piju da bi se, da, opustili i oraspoložili. I iz niza drugih, ne baš toliko bezazlenih, razloga. 
To što se niko nije ustezao ne znači da ih nisi blago iritirala svojim prisustvom. I ja ne kažem da je to lepo, samo objašnjavam kako je. Isto kao što nije lepo da ti sebe smatraš boljom jer ti "ne treba alkohol da bi bila opuštena i vesela".

Oni koji ne praktikuju stimulanse, ne mogu ni znati da im nedostaju.
Drugo, ponovila bih. Sve te fore sa "uzvišenim, veselim i izvan situacije ljudima" (prvo mi objasniš kako je super OK što tvoji drugovi piju i kako to što ti ne piješ NEMA VEZE sa njima i ne činiš zato što si bolja od njih nego zato što ti "ne paše..... ne možeš, ne voliš ukus..., pa onda dodaš kako "tebi nije potreban alkohol da bi bila opuštena"?!

) uglavnom su dosta providne, moje je lično mišljenje da u životu sve treba probati, a da ni u čemu ne treba preterivati, pa tako ni u alkoholu. Alkohol se najčešće ipak ne pije da bi bio "in", ljudi piju da bi se, da, opustili i oraspoložili. I iz niza drugih, ne baš toliko bezazlenih, razloga. To što se niko nije ustezao ne znači da ih nisi blago iritirala svojim prisustvom. I ja ne kažem da je to lepo, samo objašnjavam kako je. Isto kao što nije lepo da ti sebe smatraš boljom jer ti "ne treba alkohol da bi bila opuštena i vesela".

a i kad jesam to je bilo retko i ono... bila sam u fazi teenage eksperimentisanja
 a i kad jesam to je bilo retko i ono... bila sam u fazi teenage eksperimentisanja  , evo sad se i ja pravdam
 , evo sad se i ja pravdam 

jednostavno jer nisam znala sta ce da mi naprave i nisam bila spremna za to
 jednostavno jer nisam znala sta ce da mi naprave i nisam bila spremna za to zato i hoce kuci
 zato i hoce kuci