- Poruka
- 60.291
Necu, ti si izgubljen sluchaj...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I broj tvoje mame molicu lepo....[/QUOTE
Jao sad, osecam da si ti onaj sto sedi ispred dragstora sa plasticnom flasomxexe, ovo je jedina sansa da se prevaspitamo Stevca
![]()
ma kakvo prevaspitavanje! imamo fore jos ludovati dok ne privedemo faks kraju!
p.s. Zato ja planiram odmah upisati i master![]()
ma kakvo prevaspitavanje! imamo fore jos ludovati dok ne privedemo faks kraju!
p.s. Zato ja planiram odmah upisati i master![]()
Plasim se da moj mars u 4 kuci u vodenom znaku daje nekog alkoholicara, sama cu se staviti na kratak lanac
Nema opijanja dok se uci, kakav si ti to student![]()

Pri tom ne mislim nishta loshe o bejbi dzejn, nego znam da se uhvatila u kolo sa onom Flertus![]()

sram ih bilo razvratnice jedne 
Plasim se da moj mars u 4 kuci u vodenom znaku daje nekog alkoholicara, sama cu se staviti na kratak lanac
Nema opijanja dok se uci, kakav si ti to student![]()
pa malo da se opustim pred ispit.
mi smo u studentskom domu imali kafice Index i Sesticu. Radili su utorkom i cetvrtkom. e kakve su tu zurke bile...
pa malo da se opustim pred ispit.
mi smo u studentskom domu imali kafice Index i Sesticu. Radili su utorkom i cetvrtkom. e kakve su tu zurke bile...
Nikad nisam bila u studentskom domu!Plasim se da sam svasta propustila ...
A ti Eteranal si izgleda zaljubljen u njih 2 ili je po sredi neki drugi osecaj![]()
A ti Eteranal si izgleda zaljubljen u njih 2 ili je po sredi neki drugi osecaj![]()
u mene?joj...
![]()
Koje dve?![]()

Mislila sam na Baby i Flertus, ali i Stevca se prijavila![]()

Iha...ne zaljubljuje se Eternal tako...![]()

Pa onda je ono drugo![]()
... Nego Eternal ispricaj nam kad si se ti napio zanimljivo

Jednom sam se samo napio u zivotu, i josh me snimali kamerom pa me zajebavali posle
Nego, otkud ti to znash...![]()

Jednom sam se samo napio u zivotu, i josh me snimali kamerom pa me zajebavali posle
Nego, otkud ti to znash...![]()
Dovoljna su 3 posta

zadrzacu za sebe
Nego shta vi volite da radite kad se napijete![]()

Ja ispricam sve tajne ovog sveta (sto je malo nezgodno jer ljudi tripuju da sam osoba od poverenja) i saljem pretece sms-ve ... Azadrzacu za sebe
![]()