Kada ste se poslednji put napile?

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma ja se nikad ne napijam...tek pomalo opijem s vremena na vreme, dovoljno da se smejem od uva do uva, (saplicem i kad hodam i kad pricam - ovo bas bas retko na opstu radost okoline :lol: ) al uvek sam svesna sta radim, samo me po malo ne slusaju ekstremiteti hahah...sinoc smo malo cugali pivce na poslu, popila pola konzerve al to se ne racuna, nisam bila "napijena" samo malo vesela :mrgreen:

Drage moje,
sad ce se vjerovatno naci one koje mrze vidjeti zenu kako pije, tako da odmah predju na drugu temu. :)
Vi koje ste nastavile citati, podijelite s nama koje je to Vase alkoholno pice koje pijete u gradu, nekom vasem drustvu, rostilju..
Kojim povodom pijete i koliko cesto? Imate li neku omiljenu gricku ili franu koju konzumirate uz to?
Jesu li vam se desila neka teza pijanstva ili sve zavrsi na jednoj casici cisto reda radi?

Ja recimo u gradu pijem votku u kombinaciji sa obicnom vodom, izbjegavam sva obojena kratka pica.
Dok u malo opustenijem drustvu preferiram pivo. :pivce: E ako su tu jos i masline, odlicno!
Ponekad mi naidje zelja za casom crnog vina. jednom u sto godina.

Da vas cujem :zper:

Poslednja izmena:
moram priznati da sam od tebe ocekivala vise! :)
racoon.gif
... cega?

Back