toma_gts
Zainteresovan član
- Poruka
- 225
u 6 razredu i to mi je najduza veza....trajala je godinu dana...ove poslednje jedva izdrze i mesec dana...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бејахandra_gt:bilo je to nekada davno
do pre tri dana ja bese u vezi....... :-D :-D :-D
Prvi put na blic u IV razredu a dechka bash u VII razredu. . OBOZAVAM DA SE LJUBIMNinchu:OVA TEMA MI JE PALA NA PAMET BASH ONAKO ODJEDNOM!!!!!!!!PA JA NEKU MALO OZBILJNIJU VEZU SA 13........ :-? Vi?????:grin:
![]()
Neko i to moraKad_LupimLupim:Al' si negativan![]()
Hari_Haler:Nikad... Nekom je sudjeno da zauvek ostane sam...
Nixxx:Па ако буде следила пример ових овде форумашица, не пише јој се добро![]()
zato sto pojedine forumasice ovdene vole vise da se ziguju nego leba da jedu (sto u ustini nije losa stvar) ali nepovoljno uticu na razvoj nase slaborazumne omladine!+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:A STOOO???8-)
Sta tome fali??Bolje je da budu kao mi nego jos gori od nas...ali to ide s vremenom...Shinoda:zato sto pojedine forumasice ovdene vole vise da se ziguju nego leba da jedu (sto u ustini nije losa stvar) ali nepovoljno uticu na razvoj nase slaborazumne omladine!![]()
Koja si mi sad pa ti? Jos jedna nimfomanka is in da club? OMG ovo je vec previse! :shock:CoolSashka:Sta tome fali??Bolje je da budu kao mi nego jos gori od nas...ali to ide s vremenom...![]()
andra_gt:@nixxx
brzo pishem pa se zaturi i poneka grescica![]()
Ne brini se samo sam prokomentarisalaShinoda:Koja si mi sad pa ti? Jos jedna nimfomanka is in da club? OMG ovo je vec previse! :shock: