ja sam prvog dechka imala u petom, 11 godina.....
a prvu ozbiljnu vezu.....pa, jbg, josh traje.....od 14...skoro 15 =)
a prvu ozbiljnu vezu.....pa, jbg, josh traje.....od 14...skoro 15 =)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MadonnaGirl:Hehe,nisam ja tako laka zenska da brzo menjam misljenje.........
MadonnaGirl:Hehe,ja sam rekla da necu promeniti misljenje cak ni kad me KLL izbubeta...
Sta,ti mislis da ja ne bih da imam decka? I te kako bih...samo me je iskustvo(ne neko veliko,ali je ipak nesto) naucilo da ne verujem muskarcima,a osim toga,ne smatram sebe dovoljno lepom da bih mogla da imam nekog decka ko nije budala......
Brzo padam na komplimente,i nije bas da sam laka,ali brzo padam,medjutim,kod mene je izgleda obrnuto...sve manje i manje verujem muskarcima...i samim tim postajem sve teza...![]()
Jaoj... QQ tebi sa takvim razmisljanjemMadonnaGirl:Hehe,ja sam rekla da necu promeniti misljenje cak ni kad me KLL izbubeta...
Sta,ti mislis da ja ne bih da imam decka? I te kako bih...samo me je iskustvo(ne neko veliko,ali je ipak nesto) naucilo da ne verujem muskarcima,a osim toga,ne smatram sebe dovoljno lepom da bih mogla da imam nekog decka ko nije budala......
Brzo padam na komplimente,i nije bas da sam laka,ali brzo padam,medjutim,kod mene je izgleda obrnuto...sve manje i manje verujem muskarcima...i samim tim postajem sve teza...![]()
Kad_LupimLupim:Jaoj... QQ tebi sa takvim razmisljanjem![]()
Ne teshi se, da se posle ne bi kajala.Sofika:Nikad nisam imala ni dečka, ni devojku, niti dečka-devojku....BTW imam 16 i po god...I nikud ne žurim.....8)
..xexexe..
Kad je to bilo gotovo, leleee, shta sam radila