Kada ste poslednji put pogledali neki film?

Urwald

Domaćin
Moderator
Poruka
3.050
Moglo bi se reći da sam nekada bio filmofil i da sam uživao u gledanju filmova i oponašanju scena koje sam tamo viđao kada se pojavi dobra prilika za tako nešto, međutim poslednjih 6-7 godina retko kada priuštim sebi da sednem za kom i odgledam neki zanimljiv film (od početka do kraja). Uvek mi je neki izgovor da nemam vremena ili mi pažnja skrene na nešto drugo.

Kako stoje stvari kod vas?
Kada ste poslednji put odgledali neki film?
Kada se poslednji put bili opušteni i raspoloženi za tako nešto?
Da li vam se dešava da imate želju da odgledate nešto, ali ne uradite to iz x/y,z razloga?
Kako dobar film utiče na vas?

Kada god imam vremena rado pustim neke filmove iz 80tih, 90tih i sa početka 2000tih, dok ove nove sve manje imam želju da gledam - većinu sam ih pogledala do polovine, ako i toliko, jer su uglavnom ili nalik jedan drugom, ili loše kopije nekadašnjih filmova.
Ali, sa druge strane mogu da razumem da se novi filmovi dopadaju novijim, mlađim generacijama jer oni i jesu tzv. ciljna grupa, tj. publika.

Što se novih filmova tiče, poslednji sam pogledala Dracula: A Love Tale, i stvarno ne znam šta bih rekla...zamisao je bila dobra, ali realizacija je podbacila, za mene bar.
Dracula iz 1992. je (za mene) za čitavo koplje bolji film, samim tim i gluma mi je bolja (osim "nesretnog" Rivsa koji je, očigledno, "zalutao" u celu priču :mrgreen: ).

Dakle, da rado pogledam filmove koji su za mene ok i koji mi se dopadaju, sve u skladu sa slobodnim vremenom, i uvek mi je dobar osećaj kada mi je i film dobar. :)

Moglo bi se reći da sam nekada bio filmofil i da sam uživao u gledanju filmova i oponašanju scena koje sam tamo viđao kada se pojavi dobra prilika za tako nešto, međutim poslednjih 6-7 godina retko kada priuštim sebi da sednem za kom i odgledam neki zanimljiv film (od početka do kraja). Uvek mi je neki izgovor da nemam vremena ili mi pažnja skrene na nešto drugo.

Da li vam se dešava da imate želju da odgledate nešto, ali ne uradite to iz x/y,z razloga?
Gledam vise krimi serije.Filmovi,ili stari,a nisu bas neki,ili o vesticama,vukodlacima i vampirima.Nikada se nisam plasio kada gledam te filmove,ali sve brate na isti kalup.U bioskop nisam isao odavno.

Нови филм Дине, други део, у биоскопу (и чекам трећи).

Иначе гледам мало филмова, а серије уопште не.

Не могу тачно да објасним моје мерило, како се одлучим шта ћу да гледам, али одавно увек излазим задовољан из биоскопа.

Одавно нисам на тв погледао неки филм... Једном су пустили епизоде 1 до 7 Звезданих ратова на неком од наших канала, у седам дана од нове године.
Пре тога, не памтим.

Svaki dan gledam bar po jedan film, večeras tek treba. A juče sam odgledala Rocky IV

Back