mrwitza
Početnik
- Poruka
- 13
Ja ne pamtim kada sam se poslednji put osetila srecno,ali onako divno,ne povrshno...lol :-?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HELENA33:kad si tako srecan sto zrachish tolikom nesrecom diretore?
hehe... teshko diretore... imuna sam ja na mnogo sta...diretore:...hahaha...da bi tebe unesrecio valjda...sreco moja...;-)
HELENA33:hehe... teshko diretore... imuna sam ja na mnogo sta...![]()
:shock:VisionOfDisorder:Pre.... onako iskreno? Ima pet-shest godina.
hehe... ja ne priznajem da sam insekt ali ti si ovim priznao da zrachish nesrecom...diretore:...pa jes' i to sto kazes...bubasvabe su imune na radijaciju...![]()
HELENA33:hehe... ja ne priznajem da sam insekt ali ti si ovim priznao da zrachish nesrecom...![]()
to je proverenodiretore:...nego bubasvabe mogu i do devet dana da zive...obezglavljene...![]()
jesi, nego sam ja ponekad bash povrshna...diretore:...blago meni...sreco...pa zar to nisam priznao u prvom odgovoru...ili kasno palis...;-)
...nego bubasvabe mogu i do devet dana da zive...obezglavljene...![]()
HELENA33:jesi, nego sam ja ponekad bash povrshna...znash da ne bi bilo loshe nemati glavu pa makar i samo devet dana hehe... mada, tebi bi svejedno bilo dal je imash...
![]()
aaa zato si ti tako nesrecan... hehe... pa cuvaj bulju malo, mozda te to opameti...diretore:pa jes' ... i to sto kazes...meni pamet barem iz dupeta dolazi...a tebi nema otkud izgleda...;-)![]()
HELENA33:aaa zato si ti tako nesrecan... hehe... pa cuvaj bulju malo, mozda te to opameti...![]()
eh diretore, diretore... jednom seljak, uvek seljak... nikada se ti necesh dozvati... shatro krenesh neshto da pishesh ali sta vredi kad ne umesh... na kraju se sve opet zavrshi sa "govnima"... i onda se chudish sto brishu postove i sto te banuju... pa brishe se sve sto smrdi samo onaj ko smrdi ne oseca sopstveni smrad... tako i ti, navikao, sta cesh jadan...diretore:...pa kao sto rekoh...ja bar imam nesto i da cuvam...za razliku od moje srece...nego...kad ce ono poznato editovanje...treba ova go*vna malo polizati...nesto si mi ogladnjela...a i tvoj vrli zastitnik takodje...![]()
HELENA33:eh diretore, diretore... jednom seljak, uvek seljak... nikada se ti necesh dozvati... shatro krenesh neshto da pishesh ali sta vredi kad ne umesh... na kraju se sve opet zavrshi sa "govnima"... i onda se chudish sto brishu postove i sto te banuju... pa brishe se sve sto smrdi samo onaj ko smrdi ne oseca sopstveni smrad... tako i ti, navikao, sta cesh jadan...