kada ste dozxiveli najvecu tugu?

Dovla:
Godinama sam se vrteo oko jedne stvari (nije bitno koje) da je sto pre zavrsim lisavajuci se svakodnevnih zanimacija: druzenja, izlazaka, nekih hobija, treninga... sada kad sam to zavrsio mislio sam da sam postigao sve u zivotu medjutim nije tako. Nemam nijednog ono pravog druga/drugaricu s kojim bih se druzio bukvalno svaki dan, kome bih mogao da kazem sve sto me muci itd. Nisam imao nijednu ozbiljniju vezu duzu od 10-ak dana... nemam nijednog druga sa treninga. Neko bi rekao imam sve u zivotu kucu, auto, roditelje, sestre sto i jeste ali taj zivot nije kompletan bez ovog gore navedenog.

Ovo nisam ja napisala?

najvecu tugu sam dozivila kad mi je tata poginuo prije godinu dana.
mjesec dana sam bila u soku i nisam ni suzu pustila.kad sam shvatila da ga zaista nema i nece biti nikad vise suze su same krenule.
ni sada i nije lako i znam da mi ga niko nikad nece moci zamijeniti.

sofffy:
najvecu tugu sam dozivila kad mi je tata poginuo prije godinu dana.
mjesec dana sam bila u soku i nisam ni suzu pustila.kad sam shvatila da ga zaista nema i nece biti nikad vise suze su same krenule.
ni sada i nije lako i znam da mi ga niko nikad nece moci zamijeniti.

Jooj, suze mi krenu na oci kad cujem ovako nesto. Mojoj najboljoj drugarici je poginuo pre pola godine. Ne mogu da vam opisem kako je to bilo. A covek je umro, takoreci zbog gluposti. Pao je sa merdevina. To je bilo otprilike ovako, zovem ja nju kuci:
-Ana sto te nema danas u skoli?
Tisina par sekundi a onda
-Umro mi je tata.
Tisina par sekundi
-Molim? Ana nemoj da se zaje8avas sa takvim stvarima
-Znas da se sa time ne bih zaje8ala.
Covece ja sam tad bila u soku! :o

tugu dozivljavam mislim od kad sam se rodila

u 3godini razvedu se moji i potpuno se razidju kad sam imala 6 od tada kevu nisam videla 2.5god. cale mi umre na moj 9i rodjendan,1999.god kao sto i svi znate,bio je rat i posto sam zivela u pristini morali smo da se preselimo u bg,2god posle toga umre mi baba pa deda...to sam sve prezivela i taman mislim gotovo je kad ono...sada odem ja taman na raspust ovde na tajland i posle dva dana saznam da su mi ubili jednog dobrog druga pa sad vidite kako mi je

najveca tuga? pa ne znam, nije bilo nista toliko dramaticno u mon zivotu da ostavi duboki trag u mom buducem zivotu. ali recimo kada sam se konacno preselila za bgd, ili kad sam saznala da mi se drugarica seli za vietnam i da je verovatno necu videti, ili kad sam morala da prestanem da sviram flautu, ili kad mi je umreo deda, ili mi je drugarica rekla da se vraca za ameriku. ok sada sam se stvarno ubedacila... :cry: :(

Back