Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
Pa jeste... :?Sasha85:Mozda niste nesto bili previse vezani za te ljude... Pa,zbog toga i ne osecate veliku tugu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jeste... :?Sasha85:Mozda niste nesto bili previse vezani za te ljude... Pa,zbog toga i ne osecate veliku tugu...
Dovla:Godinama sam se vrteo oko jedne stvari (nije bitno koje) da je sto pre zavrsim lisavajuci se svakodnevnih zanimacija: druzenja, izlazaka, nekih hobija, treninga... sada kad sam to zavrsio mislio sam da sam postigao sve u zivotu medjutim nije tako. Nemam nijednog ono pravog druga/drugaricu s kojim bih se druzio bukvalno svaki dan, kome bih mogao da kazem sve sto me muci itd. Nisam imao nijednu ozbiljniju vezu duzu od 10-ak dana... nemam nijednog druga sa treninga. Neko bi rekao imam sve u zivotu kucu, auto, roditelje, sestre sto i jeste ali taj zivot nije kompletan bez ovog gore navedenog.
sofffy:najvecu tugu sam dozivila kad mi je tata poginuo prije godinu dana.
mjesec dana sam bila u soku i nisam ni suzu pustila.kad sam shvatila da ga zaista nema i nece biti nikad vise suze su same krenule.
ni sada i nije lako i znam da mi ga niko nikad nece moci zamijeniti.