ej gigule u koju si skolu isla?i moja je bila pored crkve!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa znaš posebno po Vojvodini škole su bile pored crkvi tako da nije čudno...moja je u jednom selu pored Novog Sada...hanibal77:ej gigule u koju si skolu isla?i moja je bila pored crkve!
sanja:a arjackinje barjackinje?
i ko je uopste smisljao one pesmice uz lastis, tipa "ema, esesa..." ?
pa izmedju dve vatre?
i kako ono bese, "ja sam cika mika, ukrali mi bika, sa sva il' tri roga, sumnjam na .... ovoga?"
pa skolice...![]()
moj muz ima drustvo iz osnovne skole, druze se vec evo 2. vek, i povremeno polude i igraju se "zuce" pa se naplave samo tako!
ma super je biti dete!!!![]()
i zelim da se nasa deca, kad porastu, secaju nekih smislenih i radosnih igara a ne teletabisa i pikacua!
sanja:pikacu je pokemon, ma sta to bilo :?

sanja:spomenari![]()
vidim da se neke vaspitacice u vrticu jos toga secaju i deca ih prave. pisu, svako slovo unikat, crtaju, lepe kolaz...

ops:
Vi ste ludi.zorab:A leksikoni? Sa onim slatkim pitanjem "Imate li simpatiju?"
Pa "Ko je najlepsa devojcica u razredu?" Tu se obavezno upisivalo ime najbolje drugarice, niposto neke odeljenske afektacije za kojim su trcali svi decaci!![]()
Petka:Vi ste ludi.zorab:A leksikoni? Sa onim slatkim pitanjem "Imate li simpatiju?"
Pa "Ko je najlepsa devojcica u razredu?" Tu se obavezno upisivalo ime najbolje drugarice, niposto neke odeljenske afektacije za kojim su trcali svi decaci!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Leksikoni!
Pa sta mislis o ovom...SD
Ovo je najbolja tema od kad sam ja na krstarici.

Queen_:Lažeš Melita, Koko u Parizu, Koko na Zelenom vrhu, itd. by Ivan Kušan.

Queen_:Lažeš Melita, Koko u Parizu, Koko na Zelenom vrhu, itd. by Ivan Kušan.