Kada skot (skotica) oduzme nevinost

krvolok:
hanu-mica:
apotekarka:
Ja 18,5 on 22, veza od dve godine, moš misliti kako smo pucali od iskustva :roll:
Izrazeno u cmIMA ? Mogu da zamislim... ;-)

Dobro, pa šta ste se sad okomili na jadnu Apotekarku ?!?
Ona, ma kako bila emancipovana, bar priznaje da joj muž ima nešto VEĆI od nje, a čik da vidim da to kažu i ove feministkinje, itd. !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Budalice!!!!

apotekarka:
krvolok:
hanu-mica:
apotekarka:
Ja 18,5 on 22, veza od dve godine, moš misliti kako smo pucali od iskustva :roll:
Izrazeno u cmIMA ? Mogu da zamislim... ;-)

Dobro, pa šta ste se sad okomili na jadnu Apotekarku ?!?
Ona, ma kako bila emancipovana, bar priznaje da joj muž ima nešto VEĆI od nje, a čik da vidim da to kažu i ove feministkinje, itd. !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Budalice!!!!

Nije nigde spomenuto da je to muz... njen. :twisted:

Nadam se da misliš na jedan a ne jadan odgovor :wink: i biće nas najmanje 6 oka a ako svi povedemo i dečurliju onda ...ček da izračunam...a ako ja povdem i komšiju, uh ne mogu više, nije mi pri ruci onaj moj profesor matematike iz škole :lol: :lol: :lol:

Možda si u pravu, 4 je najmanje komplikovano, mislim, čisto zbog računa :wink:

mandrak-21:
to sto je bilo bilo je,ali sustina bi trebalo da bude :de li si uzivala prilikom tog prvog sexa ???
ako jesi boli te pychka za sve komentare
Ma super je bilo (za prvi put) :wink:

gost0707:
:shock: Svako ima svoje neko iskustvo i u skidanju mraka ili ostajanju bez nevinosti je u velikoj vecini slucajeva neprijatno jer strahovi nadvladaju situacijom :roll: Najveci problem je sto velika vecina pamti to prvo iskustvo na lep ili na ruzan nachin. Od osobe koja je na suprotnoj strani zavisi da li cemo se toga secati sa osmehom, sa setom ili iako je bilo ruzno mozemo da osetimo nesto sto je uzvisilo trenutak. :wink: E sad :roll: mozemo da se secamo skota, mozemo da se secamo koliko smo bili mali i neiskusni i koliko nas je neko iskoristio, ali u svakoj varijanti je dobro to zapamtiti kao jednu epizodu koja je otvorila neku gomilu drugih serija koje su nam obogatile razlicitim iskustvima zivot koji vodimo :wink: Te iz tog razloga, ja samo mogu da kazem :lol: Chokoladice voleo bi da ti budem slag na torti od tebe :wink: ako mi dopustis da se malo sladim dok se ne istopim, a dok se ti ne nauzivas i ne ostavis u toj fioci lepu uspomenu :wink: :oops: :wink:
Meni je drago sto sam imala to iskustvo, posle toga sam bila opreznija i nisam nayebavala tako cesto. Iskustvo ustvari i nisam podnela tako strasno, ne znam zasto svi to misle (valjda sam se pogresno izrazila). Pozdrav svima :wink:

random_cloud_form:
lolla:
joGooOOD:
UZAS! :shock: A TI MU JOS VEROVALA??? :( ccc
ne nisam,kad smo kod toga,trebala si da ga ispalis,da svima to ispricas i njegovoj curi,da ga ocrnjis za sk%ta koji je :oops:
Da, trebalo je da pridje onoj curi za stolom i da kaze : neka ti ga! Ako ti mozes da ga trpish sa onolickom pishom, uzdravlje! :twisted:

I bude happy shto se rastosijlala bede ( i decka i nevinosti )
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Lolla kakav droljav nick i kakav pacenicki post. Znas sta, idi na temu potencija kod muskarca, tamo je dosta slicnih frustriranih glupacica poput tebe, sto se lepo ne organizujete i oformite jedno antifalusno udruzenje, mogle bi na prvom zasedanju da uvezbavate recimo kako prikriti orgazam ili manipulacije muskarcem preko price o velicini i slicno
neverovatno koliko prikrivene mrznje prema muskarcima gaje neke devojke
Neverovatno koliko projektujesh vlastite osobine. Na zalost, nisam dovoljno strucna, a bogami ni voljna da se bavim plodovima tvog uma.

nevinost sam izgubila ovog leta, posle zavrsetka gimnazije. nije da ranije nisam bila spremna ili da nisam mogla da nadjem nekog decka, vec sam uvek zelela da to bude jedna, meni jako draga osoba - moja prva ljubav. zbog svih tih silnih osecanja i prevelike ljubavi mogu da kazem da je to bilo ubedljivo jedno od najlepsih iskustava moga zivota. bolelo jeste prvih par minuta ali je posle bilo najsladje, sladje i od jagoda. eto, ja sam to licno uradila iz ljubavi i ne radi toga da bi neko mogao da kaze 'ona je iskusna devojka' -ili sta vec!

jako mi je drago sto se nisam pokajala....

pz svima :wink:

MISS_SCG:
Ja sam izgubila nevisnost u 8. razredu osnovne skole sa profesorom fizickog.

Imao je ogorman ali je bio jako nezan...i to smo ponavljli bar jednom nedeljno...
Cak se zaljubio u mene...a i ja u njega..

Od tada bezrezervno volim sportiste..

I posle prosveta kuka da su im male plate. Pa yebote, tvoj profa bi tu prvu jebachinu platio 500 evra bilo gde u svetu a kasnije bar po sto. Bruka. Eto, za ustedjenu lovu je garant kupio kola na lizing. 8)

bebidoll:
nevinost sam izgubila ovog leta, posle zavrsetka gimnazije. nije da ranije nisam bila spremna ili da nisam mogla da nadjem nekog decka, vec sam uvek zelela da to bude jedna, meni jako draga osoba - moja prva ljubav. zbog svih tih silnih osecanja i prevelike ljubavi mogu da kazem da je to bilo ubedljivo jedno od najlepsih iskustava moga zivota. bolelo jeste prvih par minuta ali je posle bilo najsladje, sladje i od jagoda. eto, ja sam to licno uradila iz ljubavi i ne radi toga da bi neko mogao da kaze 'ona je iskusna devojka' -ili sta vec!

jako mi je drago sto se nisam pokajala....

pz svima :wink:

Sad ce da ti trazi bulju, pa gutanje sperme.Cekaj samo, sva slast jagodica ima da se pretvori u ukus 'ladnih govana'. Veruj efendiji... 8)

Back