Kada se promeni vlast , zavladaju funckionalne institucije, pa se uvede LUSTRACIJA ko ce po vama biti na listi odgovornih ?

kapetanmark

Legenda
Poruka
55.104
autorska

Mnogi su u Sbriji progledali. Jasno je da je sistem zbir pozicije i opozicije. Naravno sa sve nvo aktivistima tipa pogacar, brkovic, ana lalic...

Taj sistem je od davno tu. Jasno je da ce se promenom sistema ovaj put konacno u Srbiji uvesti lustracija .
Ono sto su prethodni rezimi odbijali , jer naravno nisu hteli da gone prethodnike koji su iz iste kuhinje...

Lustracija ce na odgovornost pozvati i one koji su pre nekoliko deceniaj ostetili Srbiju i cinili krivicna dela... Obogatili su se mnogi koji su do juce bii gologuzani...

U ovoj temi stavljate spisak onih koji ce se po vama sigurno naci pred odgovornoscu kada Srbija uvede lustraciju. Koje njuske biste voleli da vidite kao prve u tom procesu ?

Mnogi su u Sbriji progledali. Jasno je da je sistem zbir pozicije i opozicije.
Прогледали су и схватили да кад не би било позиције и опозиције, цела Србија би постала оваква какви су универзитети, далеко било.

Predlog

Da se uvede narodno ministarstvo za zalbe i primedbe koje nece uci u sastav vlade, niti ce polagati racune parlamentu nego samo direktno narodu, a koje ce morati da po potraznji od naroda pokrece pravne postupke protiv svih u politickom sistemu koji po narodnom misljenju i zahtevu ne rade svoj posao kako je propisano. Narod mora da odlucuje i da ima kontrolni mehanizam nad skupstinom.

1748786820269.png

1748786855132.png

gde je on bio srbima je smrklo - najbolji primer srpska krajina

jedini ''srbin'' sa prezimenom seselj... ostali su hrvati
prevarant i manipulant udbaski, kadar mike spiljka

potom sef kabineta mike spijaka , dojucerasnji komunista potom cetnik kada mu udba formirala gardu na ciju su cela stavili ubicu pod komandom staneta dolanca i krimosa gisku pa se na krjau i od cetnistva odrekao i pljunuo na to posto demokrata sa cuvenim : pliz stom bombing as!
njegova zena dana je i danas u gl odboru nisa sa preko 700 000 dinara dok mu je brat rodoljub jedan od najbogatijih ljudi u evropi...

1748787391686.png

POZNATI SRPSKI BIZNISMEN SAGRADIO SEBI "ALADINOV DVORAC" Vila usred vinograda vredi milione, svi staju da je vide​

Rodoljub Drašković, biznismen i brat političara Vuka Draškoviča, izgradio je sebi dvorac usred vinograda kod Vršca.

potom jos jedan od najmracnijih simbloa proslosti koji traju

vucela

1748787485772.png

ubaceni vodja studenata tokom protesta sredinom devedesetih i narkos udbaski

1748787557887.png

onaj koji je utekao pa iz insotranstva vuce konce i savetuje , gnjida beba popovic

Beba Popović pokrenuo novi biznis u Srbiji: Blizak saradnik Vučića i Mila otvorio firmu za konsalting​

1748787659827.png

jedno od najomrazenijih lica u sbriji, pasce udbasko nenad canak , danas brani vucica...

1748787843223.png

Nenad Čanak: Hipokrizija i licemerje to što se Vučiću prebacuje da izdaje Kosovo

https://www.google.com/url?sa=i&url...ved=0CBcQjhxqFwoTCMC-hpa20I0DFQAAAAAdAAAAABAE
https://www.google.com/url?sa=i&url...ved=0CBcQjhxqFwoTCMC-hpa20I0DFQAAAAAdAAAAABAE
sviro gitaru pa uzjasio srbiju

lopurda mladjan dinkic , zaboravio da uvede lustraciju ...

1748787937569.png

njegov brat po lopovluku bozidar djelic ...
1748788002294.png

zarko korac

1748788081163.png

vesna pesic

1748788157154.png

nekad ljuti protivnik vucica, danas ambasador u usa sutanovac

1748788200634.png

osim po lopovluku poznat jedino kao zet miroslava ilica

jedna od najodvrtanijih i najljigavijih njuski ivica dacic
kameleon, koji je 2008me na iznenadjenje svih glasaca umesto ocekivane koalicije sa dss i srs otisao tadicu i ds najvecem toboz protivniku sps...
potom 2012 opet navodno obrnuo curak...

1748788330341.png

boris tadic zvali ga lepi predsednik , 2010 sa jeremicem pokrenuo pricu o briselu potom sa njim doveo do toga da u okviru briselskog sporazuma se promeni rezolucija 12 44 u tacki koja osporava jednostranu nezavisnost kosova - kosovo je sastavni deo srbije

naravno niej uvodio lsutraciju a potom ga naprdnjaci nisu gonili ...

1748788525926.png

pajtic gnjida agentska danas pljuje protiv studenata

1748788656999.png

RAT SE NASTAVLJA! U napadu na studente, Đilasu se pridružili Bojan Pajtić i Vesna Pešic!​

potom sledece njuske sa fotke

1748788818981.png

Svi koji ne mogu da dokažu svoje poreklo u Srbiji pre 1918 godine. Ko nema ovdašnje poreklo da mu se oduzme drzavljanstvo i izbaci iz državnih firmi i institucija. Mogu da ostanu sa radnom dozvolom da rade kod privatnika. Svako ko Srbuje i poziva na ratove a pritom je napustio svoju postojebinu ne samo da bude lustriran nego i zatvoren. Svako ko ima drzavljanstvo neke ex yu zemlje da se potera bičem prema svojoj otadžbini.

Lustracija u Srbiji je neophodna ali poucen prethodnim iskustvima sumnjam da ce je biti ukoliko vlast preuzmu vec vidjeni politicari i partije. Njima su ipak preci talovi i preletanje.
Licno smatram da je lustracijom neophodno obuhvatiti bas sve osobe koje su ikada bile na bilo kakvoj funkciji u SPR, SRS, SNS I bilo kojoj od frakcija DS nastalih posle 2000.

Pomenuti su rasadnik Srpske apokalipse. Naravno, ima i "sitnijih" parzita (Ceda, Canak...) ali oni su realno nebitni.

autorska

Mnogi su u Sbriji progledali. Jasno je da je sistem zbir pozicije i opozicije. Naravno sa sve nvo aktivistima tipa pogacar, brkovic, ana lalic...

Taj sistem je od davno tu. Jasno je da ce se promenom sistema ovaj put konacno u Srbiji uvesti lustracija .
Ono sto su prethodni rezimi odbijali , jer naravno nisu hteli da gone prethodnike koji su iz iste kuhinje...

Lustracija ce na odgovornost pozvati i one koji su pre nekoliko deceniaj ostetili Srbiju i cinili krivicna dela... Obogatili su se mnogi koji su do juce bii gologuzani...

U ovoj temi stavljate spisak onih koji ce se po vama sigurno naci pred odgovornoscu kada Srbija uvede lustraciju. Koje njuske biste voleli da vidite kao prve u tom procesu ?
Bujna mašta može svašta :D

Lustracija u Srbiji je neophodna ali poucen prethodnim iskustvima sumnjam da ce je biti ukoliko vlast preuzmu vec vidjeni politicari i partije. Njima su ipak preci talovi i preletanje.
Licno smatram da je lustracijom neophodno obuhvatiti bas sve osobe koje su ikada bile na bilo kakvoj funkciji u SPR, SRS, SNS I bilo kojoj od frakcija DS nastalih posle 2000.

Pomenuti su rasadnik Srpske apokalipse. Naravno, ima i "sitnijih" parzita (Ceda, Canak...) ali oni su realno nebitni.
Pogledaj samo ovo oko studenata, sve jajarizam, tako da ako se bude glasalo , pitalo , niko nece biti za lustraciju..

Iskreno Srbi ne znaju da rade umereno , ja sam imao srece da sam imao direktore koji su ili sima strahota, znaci bas strasni ali nisu ludi , zatim tehnicki obrazovane, to su na neki apsurdan nacin zivotni umetnici , hedonisti , ali da mu ne rusis firmu , sto znaci super za nekog kao ja...i imao sam direktore prakticare...

A ustvari imao sam i ludake i seljake, ali se tu nisam zadrzao ni malo tako da ako takvi vode firmu , to je blentavo , propast, osvete, najbolje prolaze zene koje prave zaplet, koje pakuju...

Pogledaj samo ovo oko studenata, sve jajarizam, tako da ako se bude glasalo , pitalo , niko nece biti za lustraciju..

Iskreno Srbi ne znaju da rade umereno , ja sam imao srece da sam imao direktore koji su ili sima strahota, znaci bas strasni ali nisu ludi , zatim tehnicki obrazovane, to su na neki apsurdan nacin zivotni umetnici , hedonisti , ali da mu ne rusis firmu , sto znaci super za nekog kao ja...i imao sam direktore prakticare...

A ustvari imao sam i ludake i seljake, ali se tu nisam zadrzao ni malo tako da ako takvi vode firmu , to je blentavo , propast, osvete, najbolje prolaze zene koje prave zaplet, koje pakuju...
Studenti nemaju ambiciju da preuzmu vlast niti ce se kandidovati. Danas su to objavili a medju njima i levih i desnih..... u mnogim stvarima se ne slazem sa njima ali ih podrzavam jer su trenutno jedini "zdrav" politicki organizam u Srbiji.
Studenti u ovom trenutku donose ono sto je Srbiji potrebno - jedinstvo i slogu.

Studenti nemaju ambiciju da preuzmu vlast niti ce se kandidovati. Danas su to objavili a medju njima i levih i desnih..... u mnogim stvarima se ne slazem sa njima ali ih podrzavam jer su trenutno jedini "zdrav" politicki organizam u Srbiji.
Ispravka nisu politicki , nije ovo politika sto oni rade, nego jedini nisu jajare i poblesavili , jedini zdravorazumski..mada po filozofiji , ovo sto rade jeste politika, ali nije po narodu i po politickim naukama....jer ne artikulisu politiku nego artikulisu odnos prema svojim pitanjima....

Ispravka nisu politicki , nije ovo politika sto oni rade, nego jedini nisu jajare i poblesavili , jedini zdravorazumski..mada po filozofiji , ovo sto rade jeste politika, ali nije po narodu i po politickim naukama....jer ne artikulisu politiku nego artikulisu odnos prema svojim pitanjima....
Moze i tako da se kaze.
Ispravno.

vesna pesic

Pogledajte prilog 1736213

nekad ljuti protivnik vucica, danas ambasador u usa sutanovac

Pogledajte prilog 1736215
osim po lopovluku poznat jedino kao zet miroslava ilica

jedna od najodvrtanijih i najljigavijih njuski ivica dacic
kameleon, koji je 2008me na iznenadjenje svih glasaca umesto ocekivane koalicije sa dss i srs otisao tadicu i ds najvecem toboz protivniku sps...
potom 2012 opet navodno obrnuo curak...

Pogledajte prilog 1736219

boris tadic zvali ga lepi predsednik , 2010 sa jeremicem pokrenuo pricu o briselu potom sa njim doveo do toga da u okviru briselskog sporazuma se promeni rezolucija 12 44 u tacki koja osporava jednostranu nezavisnost kosova - kosovo je sastavni deo srbije

naravno niej uvodio lsutraciju a potom ga naprdnjaci nisu gonili ...

Pogledajte prilog 1736221

pajtic gnjida agentska danas pljuje protiv studenata

Pogledajte prilog 1736222

RAT SE NASTAVLJA! U napadu na studente, Đilasu se pridružili Bojan Pajtić i Vesna Pešic!​

potom sledece njuske sa fotke

Pogledajte prilog 1736224
Na ovim tvojim listama najmanje SNS-ovaca.
Zapravo nema ih,a ni Vučića. :mrgreen:

Paaa... i nisu,ako imaš u vidu šta su radili i gde su ono išli da se žale na Srbiju,a išli su u Strazbur i u EU parlament da se žale na svoju državu,i šuruju od početka sa Hrvatima,što nije dobro.

Paaa... i nisu,ako imaš u vidu šta su radili i gde su ono išli da se žale na Srbiju,a išli su u Strazbur i u EU parlament da se žale na svoju državu,i šuruju od početka sa Hrvatima,što nije dobro.
Pa?
Vlast je svaje nedekje u Briseku, Strazburu, prima razne iz Brisela i Strazbura....
I nisu se zalili Hrvatima vec EU. A zasto su Grvati u EU a mi slepo crevo.... tu stavi prst na celo

Back