Kada se karakter svede..

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
70.282
Sve ja to razumem. Muskarac sam, ali bez obriza na to jako mi je bitan karakter te devojke. nacin na koji komuniciramo, kakav osecaj imam pored nje, zajednicke stvari, konekcija, energija, masta i td, ali da se razumemo oko jednog. Kada dodje do tog momenta u krevetu (zao mi je dame, ali znam da ce ovo zvucati kod mnogih nekulturno ili kako vec ali...) tada ne hebes karakter, vec telo. Koliko god mi pokusavali da prenesemo pitanje sexa u neki mentalan i emotivan proces. Bez erekecije zaboravi na sve to.. Ovu sam temu pokrenuo zato sto cesto srecem to neko osudjivanje, pogotovu muskaraca od strane devojaka zato sto kod njega fizicki izgled igra ulogu, kao on je plitak i ne bi to trebalo tako (moze i u zenskom smislu, i siguran sam da ima i devojaka kod kojih fizicki izgled takodje igra ulogu, naravno)... Bilo bi cool da se sve to razjasni malo bolje na ovoj temi. Dakle i u momentu upoznavanja, do momenta kreveta i u krevetu...
Meni je licno pod jorganom, iskljucenog svetla malo mnogo dosadno...(ne krivi me tada ako mi se nije digao, to je prirodan proces)

pa ne moze lepo udje i ne vidim ako se ne povije..za to mora ima talenat

Pa pazi, imas devojku koja kapira to takodje, ali prosto se ne oseca dovoljno komforno sa tobom pa je malo i napeta i tada se ne podvija, a imas devojku koja je pre tog sexa sa tobom ostvarila osecaj povezanosti, poverenja i razumevanja, gde ce te se oboje osetiti prepustenijim i da se spontanije kapirate u krevetu i tada ti se ona izvija kao zmija seme haek u od sumraka do svitanja...

jeste al ne vole svi plastichne lutke savrshene
neki imaju debele zhene i deluju da ima seksa
znaci nije sve u proporcijama mada shvatam da ima onih kojima jeste, ali ima i onih koji nekako drugacije rezonuju, neka su i u manjini
mozda i reklame uticu
a neke zene valjda umeju da zavedu nechim pa je valjda manje bitno. mada valjda oni sto su laki s telom se pronadju, ako su jedan debeljko i jedan fizikalac onda nemam pojma, valjda se mnogo vole

Mrzelo me da citam sve , uglavnom , povrsne veze , a imadoh ih brdo , bog mi je svedok se zasnivaju samo na fizickoj privlacnosti , i zato i jesu 'prosle'
Ja da sam gledao po fizickom izgledu iskljucivo , pa mogao sam da se vezem za bilo koju ladno , ali sve to dosadi , ne verujem ni rec onome ko kaze da mu
ne dosadi sex sa ribom samo zato sto je ona privlacna , taj ili ima mali izbor devojaka , ili je totalno neiskusan .Ovo se odnosi ako je jedini kvalitet te devojke njen izgled , i nista vise od toga
To ne pije vodu na duze

meni prvoj nije u proporcijama a nekim zenama mozda jeste
i nisu tu proporcije vec neka mozda eroticnost, to nije uvek povezano
a bivala sam i mrsava pa nije nesto uticalo... kad sam bila privlacnija to je nesto drugo, tad nisam bila debela al nisam bila savrsena nikad

Mrzelo me da citam sve , uglavnom , povrsne veze , a imadoh ih brdo , bog mi je svedok se zasnivaju samo na fizickoj privlacnosti , i zato i jesu 'prosle'
Ja da sam gledao po fizickom izgledu iskljucivo , pa mogao sam da se vezem za bilo koju ladno , ali sve to dosadi , ne verujem ni rec onome ko kaze da mu
ne dosadi sex sa ribom samo zato sto je ona privlacna , taj ili ima mali izbor devojaka , ili je totalno neiskusan .Ovo se odnosi ako je jedini kvalitet te devojke njen izgled , i nista vise od toga
To ne pije vodu na duze

Izvini drug, ali bas zato sto nisi procitao sve, povrsno si shvatio temu i dao povrsan odgovor...

Pa pazi, imas devojku koja kapira to takodje, ali prosto se ne oseca dovoljno komforno sa tobom pa je malo i napeta i tada se ne podvija, a imas devojku koja je pre tog sexa sa tobom ostvarila osecaj povezanosti, poverenja i razumevanja, gde ce te se oboje osetiti prepustenijim i da se spontanije kapirate u krevetu i tada ti se ona izvija kao zmija seme haek u od sumraka do svitanja...
ne u to uopste ne verujem..neka je jednostavno flexibilna i na prvi sex sve legne potaman,..oseca kako se treba namestiti..ne ono da tera inat i kao gde ces me..nego oseti i lako se prilagodi

dobro je l su vama sve savrseno gradjene zene privlacne? pa sigurno da i medju njima neka nije, nema veze s licem, neku hoces neku neces?!
i sve debeljuskaste i nesavrsene su vam odbojne?
a evo i ovi sto se razvalise od seksa s tim savrsenima, pa ne vidim da se sa bilo kojom od njih zadrzavaju?
mozda je koliko neko deluje valjda normalno kriterijum, to nije ni trbuscic ni guza :think:

Back