- Poruka
- 70.282
Sve ja to razumem. Muskarac sam, ali bez obriza na to jako mi je bitan karakter te devojke. nacin na koji komuniciramo, kakav osecaj imam pored nje, zajednicke stvari, konekcija, energija, masta i td, ali da se razumemo oko jednog. Kada dodje do tog momenta u krevetu (zao mi je dame, ali znam da ce ovo zvucati kod mnogih nekulturno ili kako vec ali...) tada ne hebes karakter, vec telo. Koliko god mi pokusavali da prenesemo pitanje sexa u neki mentalan i emotivan proces. Bez erekecije zaboravi na sve to.. Ovu sam temu pokrenuo zato sto cesto srecem to neko osudjivanje, pogotovu muskaraca od strane devojaka zato sto kod njega fizicki izgled igra ulogu, kao on je plitak i ne bi to trebalo tako (moze i u zenskom smislu, i siguran sam da ima i devojaka kod kojih fizicki izgled takodje igra ulogu, naravno)... Bilo bi cool da se sve to razjasni malo bolje na ovoj temi. Dakle i u momentu upoznavanja, do momenta kreveta i u krevetu...
Meni je licno pod jorganom, iskljucenog svetla malo mnogo dosadno...(ne krivi me tada ako mi se nije digao, to je prirodan proces)
Meni je licno pod jorganom, iskljucenog svetla malo mnogo dosadno...(ne krivi me tada ako mi se nije digao, to je prirodan proces)