kada sanjamo hranu,ona ima drugaciji ukus

Poruka
3.797
nekoliko puta sam sanjao neku hranu i zapamtio sam nekoliko vrsta hrane koje imaju grozan,nikakav ukus. taj ukus je samo dok je sanjate,naravno. tog ukusa mogu da se prisetim uvek i kad ne sanjam i onda mi se zgadi. sanjao sam bananu i imala je uzasan ukus,kao da je bila trula ili sta ja znam. voleo bih da cujem da li je jos neko imao slicna iskustva. :)

podsvest je čudo i samo treba obratiti pažnju na snove kojih se sećamo
simbolika postoji pošto mozak obradjuje silne zaprimljene impulse
samo treba naći ključ

Recimo kad god sanjam pokojnog dedu protrčim kroz životni problem ko Milutin kroz Srbiju
Kada sanjam ćaleta pazim šta je savetovao da se uradi
Kada sanjam radno mesto odmah tražim gazdi odmor

- - - - - - - - - -

Ej ma pusti tumacenja vratimo se na bananu

jel obilaziš gau sajtove?
makar ono kao da proveriš da te stvarno ne zanima pošto se mnogo priča o tome?

au...

evo da ti pomognem...
serverske statistike kazuju da korisnici oba pola bez obzira na uzrast, uključujući i penzionere koje majstorima za konekciju pričaju kako im treba skajp da se vide sa unucima u amerike, obavezno gledaju sehu sajtove
Nisu precizirali koje a znamo da je normalan patrijahalan seh samo jedna stavka

E sad, ima i ludaka poput mene koji kad pročitaju da policija prati šta narod obilazi oma krene da puni svoj istorijat sa nastranim sajtovima
Nek se nadje za službu, da im bude lakše da nisu usamljeni slučajevi, da se to dešava po svetu

Eee ja sanjam ponekad pustu sarmu,naime kad sam bio mladji terali su me da je jedem,a bio sam mrsav i nista mi se nije jelo,sem kod tetke kad odem na selo sta god spremi ja jedem kao lud,samo sarmu nikako nidan danas.jednog dana su preterali sa tim teranjem i pozurivanjem,da ja nisam stigao lepo da sazvacem kupus i pola sam progutao,a pola ostalo ustima,pa ni tamo ni vamo.Morao sam da otrcim do kupatila i da je rukama izvadim,inace bise udavio.Izasao sam iz kupatila i dreknuo,a inace sam bio najmladji."Ko me vise vidi da jedem sarmu nek me je...Svi su zanemeli,a bilo nas je petoro i onda su odjednom svi prasnuli usmeh,a meni nimalo nije bilo do smeha,pa sam bio jos besniji.Danas kada sam u srednjim godinama,obozavam kuvani kiseli kupus i jedem punjenu papriku,nije da je bas volim,ali moze da prodje,a sarmu nikako.Probao sam nekoliko puta,ali cim je stavim na viljusku i prinesem ustima,zeludac pocne da se trese i ne moze,a ne smeta mi kad neko pored mene jede.Mnogo puta sam je sanjao i uvek je bila sve gora.

podsvest je čudo i samo treba obratiti pažnju na snove kojih se sećamo
simbolika postoji pošto mozak obradjuje silne zaprimljene impulse
samo treba naći ključ

Recimo kad god sanjam pokojnog dedu protrčim kroz životni problem ko Milutin kroz Srbiju
Kada sanjam ćaleta pazim šta je savetovao da se uradi
Kada sanjam radno mesto odmah tražim gazdi odmor

- - - - - - - - - -

jel obilaziš gau sajtove?
makar ono kao da proveriš da te stvarno ne zanima pošto se mnogo priča o tome?

ne obilazim,verovatno zato jer tamo nemam sta videti,sem onoga sto i sam imam. gadim se tih sajtova,iskreno.

Back