Kada reći "Volim te"?

Pitanje je jednostavno-u kom trenutku znate da je pravi trenutak?
Da li postoji specifično pravilo, određeni period koji treba proći, idealna prilika?

Koliko vam je važno i kada?

važno je iako na nekom iracionalnom nivou, jer šta su te dve reči... ali pošto objedinjuju sve ono što prema tom nekom osećamo, poželjno ih je, kako eugen reče, izreći ih kad osim delom poželimo i rečju da iskažemo svoje emocije.

Poslednja izmena:
Da li postoji specifično pravilo, određeni period koji treba proći, idealna prilika?

Ti si neki jebivjetar cim postavljas ovakve teme .Cim trazis savjet kad je to najzgodnije izgovoriti
znaci da si spreman na manipulacije .Samo pazi , zenske brzo provale muljanje ! :)

onima koji trebaju savet o tome kada da kažu partneru u vezi da ga stvarno vole, savetujem da urade to što pre, već kolko u prvoj nedelji zabavljanja. da efekat bude još veći dodajte i "ne mogu da živim bez tebe" aromu.

uff ne znam, ja sam tu teska....
iskreno, ako mi to prerano (a sta je prerano ne znam) kaze, malo se povucem....jopet, mogu i bez toga, kad sve drugo i inace govori da te taj neko voli...
jopet, ja to jako tesko izgovaram. na zalost.

Back