Kada ona pije...

• Začetnik teme Začetnik teme dkole
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma treba to otvoreno da joj kazes,da shvati da joj zelis najbolje.Ja kada sam iz zezanja probala vutru mene je drug iz kraja,koji uopste nije fin i posten momak ,nalupao zesce i u tom trenutku sam ga mrzela najvise na svetu,ali sam ubrzo shvatila da mi on zeli stvarno najbolje,jer da to nije uradio mozda bih ja probala opet i ko zna gde bi zavrsila.

emy_331:
ma treba to otvoreno da joj kazes,da shvati da joj zelis najbolje.Ja kada sam iz zezanja probala vutru mene je drug iz kraja,koji uopste nije fin i posten momak ,nalupao zesce i u tom trenutku sam ga mrzela najvise na svetu,ali sam ubrzo shvatila da mi on zeli stvarno najbolje,jer da to nije uradio mozda bih ja probala opet i ko zna gde bi zavrsila.

Oh,kako si srecna sto imas tako pazljivog druga.

btw,budi malo opustenija. Trava je cista i nevina opustajuca stvar.mada,jos si dete.Reci ce ti se

inspirion:
emy_331:

Oh,kako si srecna sto imas tako pazljivog druga.

btw,budi malo opustenija. Trava je cista i nevina opustajuca stvar.mada,jos si dete.Reci ce ti se
Znam...sve pazljivi ljudi oko mene:-}}
Znas iako nije sad rec o vutri,ona jeste bezazlena,ali je vodic u nesto gore,i ona jeste naivna za onog ko zna da se kontrolise,da uzme jednom mesecno,ili vec sam da odredi,ali imajuci u vidu da ja nemogu sebe da nateram da smanjim cigarete,onda bi to po mene bilo opasno,jer ja ne bih imala tu carobnu samokntrolu... :cry:

Kad_LupimLupim:
Jbga to ja isto pricam i za alkos i druge vrste poroka, niko me ne slusa... svi bi odma da me razapnu na krst :lol:
pa znas sta,sve je to bezopasno u pocetku i pljuge i alkohol i gandza,bezopasno dok se to moze kontrolisati,kao i sve u zivotu,a posle kada se stvar otrgne kontroli kasno je pricati.

Moon Child:
emy_331:
Kad_LupimLupim:
Jbga to ja isto pricam i za alkos i druge vrste poroka, niko me ne slusa... svi bi odma da me razapnu na krst :lol:
pa znas sta,sve je to bezopasno u pocetku i pljuge i alkohol i gandza
bezopasno?haha
U pocetku DA.Nista ti nece biti od jedne pljuge,niti od jednog dima marihuane,i gutljaja piva,nemozes da se navuces iz prvog puta,lepo sam napisla U POCETKU ,a posle uzima mah!!!!!!!!

emy_331:
Moon Child:
emy_331:
Kad_LupimLupim:
bezopasno?haha
U pocetku DA.Nista ti nece biti od jedne pljuge,niti od jednog dima marihuane,i gutljaja piva,nemozes da se navuces iz prvog puta,lepo sam napisla U POCETKU ,a posle uzima mah!!!!!!!!
od jedne pljuge necje....od pakle hoce.i to je pocetak
od gutljaja piva necje.od flashe ocje, onda ce ti se svideti i zeleces josh....
pa to je pocetak. ne guc/dim

Moon Child:
emy_331:
Moon Child:
emy_331:
Kad_LupimLupim:
bezopasno?haha
od jedne pljuge necje....od pakle hoce.i to je pocetak
od gutljaja piva necje.od flashe ocje, onda ce ti se svideti i zeleces josh....
pa to je pocetak. ne guc/dim
Neces, sve je to stvar navike...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back