Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad_LupimLupim:Zavisi koji alkokol, etil i metil nisu isto, nikako
![]()
emy_331:ma treba to otvoreno da joj kazes,da shvati da joj zelis najbolje.Ja kada sam iz zezanja probala vutru mene je drug iz kraja,koji uopste nije fin i posten momak ,nalupao zesce i u tom trenutku sam ga mrzela najvise na svetu,ali sam ubrzo shvatila da mi on zeli stvarno najbolje,jer da to nije uradio mozda bih ja probala opet i ko zna gde bi zavrsila.
dugo ti je trebalo... :wink:Kad_LupimLupim:Ma! Kad i ona pije nek piju SVI!
Mislite na etanolUrosWasHere:Kad_LupimLupim:Zavisi koji alkokol, etil i metil nisu isto, nikako
![]()
Pa trebalo bi da svi ovde misle na etil...
omgSabrina:Mislite na etanolUrosWasHere:Kad_LupimLupim:Zavisi koji alkokol, etil i metil nisu isto, nikako
![]()
Pa trebalo bi da svi ovde misle na etil...? Etil i metil nisu alkoholi...
Znam...sve pazljivi ljudi oko mene:-}}inspirion:emy_331:ma treba to otvoreno da joj kazes,da shvati da joj zelis najbolje.Ja kada sam iz zezanja probala vutru mene je drug iz kraja,koji uopste nije fin i posten momak ,nalupao zesce i u tom trenutku sam ga mrzela najvise na svetu,ali sam ubrzo shvatila da mi on zeli stvarno najbolje,jer da to nije uradio mozda bih ja probala opet i ko zna gde bi zavrsila.
Oh,kako si srecna sto imas tako pazljivog druga.
btw,budi malo opustenija. Trava je cista i nevina opustajuca stvar.mada,jos si dete.Reci ce ti se
pa znas sta,sve je to bezopasno u pocetku i pljuge i alkohol i gandza,bezopasno dok se to moze kontrolisati,kao i sve u zivotu,a posle kada se stvar otrgne kontroli kasno je pricati.Kad_LupimLupim:Jbga to ja isto pricam i za alkos i druge vrste poroka, niko me ne slusa... svi bi odma da me razapnu na krst![]()
bezopasno?hahaemy_331:pa znas sta,sve je to bezopasno u pocetku i pljuge i alkohol i gandzaKad_LupimLupim:Jbga to ja isto pricam i za alkos i druge vrste poroka, niko me ne slusa... svi bi odma da me razapnu na krst![]()
U pocetku DA.Nista ti nece biti od jedne pljuge,niti od jednog dima marihuane,i gutljaja piva,nemozes da se navuces iz prvog puta,lepo sam napisla U POCETKU ,a posle uzima mah!!!!!!!!Moon Child:bezopasno?hahaemy_331:pa znas sta,sve je to bezopasno u pocetku i pljuge i alkohol i gandzaKad_LupimLupim:Jbga to ja isto pricam i za alkos i druge vrste poroka, niko me ne slusa... svi bi odma da me razapnu na krst![]()
od jedne pljuge necje....od pakle hoce.i to je pocetakemy_331:U pocetku DA.Nista ti nece biti od jedne pljuge,niti od jednog dima marihuane,i gutljaja piva,nemozes da se navuces iz prvog puta,lepo sam napisla U POCETKU ,a posle uzima mah!!!!!!!!Moon Child:bezopasno?hahaemy_331:pa znas sta,sve je to bezopasno u pocetku i pljuge i alkohol i gandzaKad_LupimLupim:Jbga to ja isto pricam i za alkos i druge vrste poroka, niko me ne slusa... svi bi odma da me razapnu na krst![]()
Neces, sve je to stvar navike...Moon Child:od jedne pljuge necje....od pakle hoce.i to je pocetakemy_331:U pocetku DA.Nista ti nece biti od jedne pljuge,niti od jednog dima marihuane,i gutljaja piva,nemozes da se navuces iz prvog puta,lepo sam napisla U POCETKU ,a posle uzima mah!!!!!!!!Moon Child:bezopasno?hahaemy_331:pa znas sta,sve je to bezopasno u pocetku i pljuge i alkohol i gandzaKad_LupimLupim:Jbga to ja isto pricam i za alkos i druge vrste poroka, niko me ne slusa... svi bi odma da me razapnu na krst![]()
od gutljaja piva necje.od flashe ocje, onda ce ti se svideti i zeleces josh....
pa to je pocetak. ne guc/dim