spavach
Poznat
- Poruka
- 9.344
moze, ako pitam 10 puta u roku 1 min..al ja to razvucem na 10 mjeseci..au
a jel moze ne x 10 umesto toga, odmah da te se otarasi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze, ako pitam 10 puta u roku 1 min..al ja to razvucem na 10 mjeseci..au
a jel moze ne x 10 umesto toga, odmah da te se otarasi?
....lelemoze, ako pitam 10 puta u roku 1 min..al ja to razvucem na 10 mjeseci..
E ta, upravo.ja sam majka sestoro dece, meni treba jak muskarac~![]()
niceNikad se ne nabacujem,zabacujem mamac ako se upeca sama krece
Pa jeste. Bukvalno si ubola i tip, dozivljaj i kontekst. A i razvojnu psihologiju...
ma talenat sam, nema staPa jeste. Bukvalno si ubola i tip, dozivljaj i kontekst. A i razvojnu psihologiju...
Nema da nema a? Samo moze da nestane?ma talenat sam, nema sta
Hobi neki?.....
aha? valjda
![]()
nopeHobi neki?
Pa eto da se nadovezem na temu i malo prosirim.
Ja mislim da danasnje devojke izuzetno zivciraju muskarci koji ne odustaju
Nisu nesto preterano odusevljene.
Jer ako im se neki svidi odmah, to je to.
Znaju sta zele jelte..
Jasno. A i šta se dobije tim navaljivanjem? Čak i ako popustito potiče iz vremena kada su seljandžure obijale po 100x jer ni same nisu znale šta im se svidja
i onda je jedan deo muških kreno metodom spaljene zemlje, tj roka dok ova ne posustane
jer ako je uporan to je dokaz da mu je stalo i da je ozbiljan!? e j zamisli te gluposti!
al kad neko nema uunutarnji osećaj za osećaj! onda to tako biva
to ima samo kod nas, nigde više to navaljivanje i dosadjivanje
al kažem to su devojke jedan deo same zamesile!
očigledno je da hebe i sebe i nju. Ništa on tu ne dobija, osim ukoliko je neki jadničak pa se zadovoljava mrvicama pažnje. Svako ko drži do sebe ne želi biti sa nekim ko je "popustio", ja bih se barem osećala jadno. Želim da budem izabrana i ja da izaberem.Ne hebe lep neg uporan
E NIJENe hebe lep neg uporan
DA JE LEP NE BI MORO BIT UPORAN
hhaa. facts
Ta kad popusti zaljubii se ko nilad jel kapiras,uda se za njega prozive vek,nego si ti fazon zena zna sta neceočigledno je da hebe i sebe i nju. Ništa on tu ne dobija, osim ukoliko je neki jadničak pa se zadovoljava mrvicama pažnje. Svako ko drži do sebe ne želi biti sa nekim ko je "popustio", ja bih se barem osećala jadno. Želim da budem izabrana i ja da izaberem.
Tebi je lep emo a zreloj zeni je da ga stipne za obrazDA JE LEP NE BI MORO BIT UPORAN
![]()
uh, al su te moje reci pogodile, odmah znam jer uvek kazes ovako nesto posle njih kako bi se izvadio iz krizeTebi je lep emo a zreloj zeni je da ga stipne za obraz