Error
Veoma poznat
- Poruka
- 10.382
@BK
Vidim ja po aktivnosti da si ti domaćinski čovek
Ali ipak mislim da ti zahtevi nisu teški

Ali ipak mislim da ti zahtevi nisu teški

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je imao cudan ukus za zene. Voleo je muskarce.
i puno sexa@BK
Ali ipak mislim da ti zahtevi nisu teški![]()
To ti je kad te 'ebe medjed![]()
Pa i meni...al sta sad. Smesno mi je kad je medjed u pitanjuMeni to nije smesno, meni je to uzasno.
Pa i meni...al sta sad. Smesno mi je kad je medjed u pitanju
Jedan lik u srednjoj...dosao decko tamo negde sa zlatibora...i kaze prica on nama kako je video 100x nekog cicu kako opsti sa nekim zivuljkama...Cak je i mobilnim slikao...Koji je to shou bio...a mi to na gradjanskom vaspitanju hteli da pokazemo profi![]()
Nem te utepam na mestudete smoga...![]()
Recimo da vam je sex dosadan i nije to, to što nas čini srećnim.
Probate ugl. sve u sexu ( pederastiju i sodomiju isključujem u svom primeru ) i sada vam je svaki sex sa različitom ženom dosadan.
Kakva to žena mora da bude, da bi vam ponovo krv se slila, medj prepone, da se moćno pokrenu ?
I tema za žene : Šaljte slike faca, vaših muškaraca, tj. grimasa koje prave, dok vode ljubav s vama( možete i da nacrtate, a možete i kopi - pejst varijante )
ps. Da li se smejete, kada im vidite facu tokom sexa tj. da li uspevate da se smejete ?
Probate ugl. sve u sexu ( pederastiju i sodomiju isključujem u svom primeru ) i sada vam je svaki sex sa različitom ženom dosadan.
Kakva to žena mora da bude, da bi vam ponovo krv se slila, medj prepone, da se moćno pokrenu ?
I tema za žene : Šaljte slike faca, vaših muškaraca, tj. grimasa koje prave, dok vode ljubav s vama( možete i da nacrtate, a možete i kopi - pejst varijante )
ps. Da li se smejete, kada im vidite facu tokom sexa tj. da li uspevate da se smejete ?
.........pa ono telo zmaja glava samuraja (jelena jankovic) .....................![]()
A jeste ruzna vrag je odneo...a svi se deru na mene kad to kazem![]()
Neka fala...ili sve ili nistajeste ružna ali telo je extra
( papirna kesa na glavu i udri )
Neka fala...ili sve ili nista![]()
Slabo meni ide sa zamisljanjem.............kar,.ash jecu a zamishljash anu ,da sve ostane u WTA stilu .................![]()