Kada nema fizičke privlačnosti/hemije - šta onda?

Pipi Langstrumpf:
Uf, to je zamka. Ne, nece ti se svidjati ni kasnije. Sresces nekog ko ti se svidja pa ces morati da jos vise povredis tu osobu koju cenis kao prijatelja. Pa ce ta osoba da navaljuje da pocnes da osecas strast, a ti nista...pa onda ces mozda poceti da glumis da ne bi povredila tako divnu osobu....I na kraju si najgrdja, a nista ni ta druga osoba nije dobila time osim sto vise necete moci da budete ni prijatelji.
Bolje da ga povredis jednim brzim iskrenim odbijanjem nego gomilom dugotrajnog pretvaranja i nesrece.

Kolji, samo ne davi... Jel' to u pitanju? Pa jeste. U svetlu prizemnih osecanja i strasti, tako je. Kada duhovno nadvlada, pojavljuju se drugi vidici, mnogima nejasni i strani, a cim je nesto strano i nepoznato, ljudi se plase toga. Znaci, plase se iskrene duhovne ljubavi. (ovo nema veze sa seksom)

Pa evo, konkretan odgovor jeste sledeci - kao sto su i svi ljudi razliciti, tako i raznih ljubavi ima. Mnogo cenim izjavu Antonija Pusica u jednom tabloidu - kaze co'ek - kada birate sebi zenu, (ako mozete da je birate) birajte onu koju cete moci uvek da je*bete. Ako sve bude potaman, imacete vremena i za pricu, kad vam se vise ne bude mog'o dici...
A opet, sa druge strane, stalno se kunemo u neku intelektualnost i duhovnost...
I ta fizicka hemija moze da bude prolazna, sve potice iz glave...

pa probaj pa vidi. ;) moja ortakinja je upoznala decka koji joj se mnogo dopao kao osoba, ali joj nije bio privlacan, i na kraju ga je poljubila cisto da vidi da li tu postoji neki potencijal za nesto ili ne i iz tog poljupca se nekako rodila hemija, pa im je sada super. :D mada te apsolutno razumem ako ti se nece, kapiram da ni ja ne bih mogla, ali ako je decko tako gotivan, mozda je vredan pokusaja. srecno!! ;)

vana31198:
pa probaj pa vidi. ;) moja ortakinja je upoznala decka koji joj se mnogo dopao kao osoba, ali joj nije bio privlacan, i na kraju ga je poljubila cisto da vidi da li tu postoji neki potencijal za nesto ili ne i iz tog poljupca se nekako rodila hemija, pa im je sada super. :D mada te apsolutno razumem ako ti se nece, kapiram da ni ja ne bih mogla, ali ako je decko tako gotivan, mozda je vredan pokusaja. srecno!! ;)

Slazem se s ovim. Neki put treba vremena, pa ti ta osoba mozda postane najbolja. Nista ne mozes znati sto posto dok ne probas.
A i ako kasnije odluci da ne bude s njim, ako je tip pravi frajer nece joj zameriti.
Mada ja s drugaricama nikad ne bi petljao, jer nije ni pocelo na taj nacin.

Back