- Poruka
- 5.907
intra:ja baš navijam da mu dadne![]()

A epizoda 2:kad mu da pa je shutne a ona poludi i za njim pochne da juri...klasika....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
intra:ja baš navijam da mu dadne![]()
PET GODINA???Gazdarica:Mani se corava posla, nema nista od te ljubavi...
Svojevremeno sam upala u istu zamku i u njoj provela 5 godina...
Nikada nije poceo da me seksualno privlaci... Nikada...
Pipi Langstrumpf:Uf, to je zamka. Ne, nece ti se svidjati ni kasnije. Sresces nekog ko ti se svidja pa ces morati da jos vise povredis tu osobu koju cenis kao prijatelja. Pa ce ta osoba da navaljuje da pocnes da osecas strast, a ti nista...pa onda ces mozda poceti da glumis da ne bi povredila tako divnu osobu....I na kraju si najgrdja, a nista ni ta druga osoba nije dobila time osim sto vise necete moci da budete ni prijatelji.
Bolje da ga povredis jednim brzim iskrenim odbijanjem nego gomilom dugotrajnog pretvaranja i nesrece.
Da, dobro si procitao...2pike:PET GODINA???
pa zasto, grdna, mislim, ok je probati, al pet godina?!Gazdarica:Da, dobro si procitao...
vana31198:pa probaj pa vidi.moja ortakinja je upoznala decka koji joj se mnogo dopao kao osoba, ali joj nije bio privlacan, i na kraju ga je poljubila cisto da vidi da li tu postoji neki potencijal za nesto ili ne i iz tog poljupca se nekako rodila hemija, pa im je sada super.
mada te apsolutno razumem ako ti se nece, kapiram da ni ja ne bih mogla, ali ako je decko tako gotivan, mozda je vredan pokusaja. srecno!!
![]()