Kada nas nasa dijeca stave u neugodnu situaciju

e bunreva,ovo je najveci decji biser:hahaha:opiso si situaciju original
moj muz kaze deci kako ne valja da se cupa cvece, granje....sa livade i drveca
i tako prolazimo mi a neki covek kosi a moj sin vice> vidi budala cupa travu...Cuti, mi kazemo, ucutkasmo g na brzinu, sva sreca taj covek nije cuo. Objasnili smo mu,da se trava sisa i da ce narasti druga, a ako cupas granje,nece izrasti drugo

jednom ja piso, a sin uleteo u kupatilo.. ja viknem na njega:"izlazi napolje!".. on ne ebe i ide da mi vidi pisu.. ja se zaklanjam, al ne mogu vise u desno da ne bih promasio solju.. i on se lepo nagne i vidi mi pisu i prvo se uplasi, a onda se odusevi.. istrci iz kupatila, ja za njim.. ali, ebi ga - kasno.. on vec prica zeninoj babi:" znas kolku moj tata ima pisu... uuuuuuu" ..i odmerava rukama.. narednih nekoliko dana, ko god nam je dosao pokazao mu je kolku tata ima pisu..

:rotf::rotf:
Него, колики је распон руку Вашег сина?
Чисто да имам увид у те приче које круже, ја сам нова овде, па...;)

Кол’ко год да има, сестро слатка ...

:rumenko: :aaa:

Ју, и то што кажеш! :rumenko:

Хајде, покушавам да се вратим на тему, а тешко је, после Букијевог поста.. ;)

Моје сестричине су исто ,,моја деца'' . Старија је била присутна кад сам ја из шале једном ударила свог мужа поклопцем за шерпу по туру.
И она се јако смејала, и као, грдила ме, јер она течу јако воли.
После неког времена, она мене пита да ли се сећам кад сам тукла течу поклопцОм.
Он јој на то каже да га још боли тур, а она га опет брани, и сви се зезамо на то.

Пар месеци касније, неки гости код нас, причају о томе како је неки тип малтретирао своју жену, а она се укључује у разговор и каже: ,, Није то ништа, моја тетка туче течу ЛОНЦОМ!''

Е, хајде сад објасни људима да се поклопац у њеној глави претворио у лонац, да је то била шала ...
Оћутасмо ми, а гости исто ућуташе, јер, знају сви да деца не лажу...:)

Bila je zima, a mene je dete diglo iz toplog kreveta da idemo u prodavnicu po neskvik.:roll:
I ja onako ljuta ustanem , obucem trenerku - donji deo, a gore preko pidzame duks , i jaknu i istrcimo mi jer je prodavnica tačno preko puta.
Ulazimo u prodavnicu , a moja cerka sa vrata : " Moja mama je došla u pižami !"

Setiću se ima ona toga još ...

E,ovo je bilo baš iskreno...:D

jednom ja piso, a sin uleteo u kupatilo.. ja viknem na njega:"izlazi napolje!".. on ne ebe i ide da mi vidi pisu.. ja se zaklanjam, al ne mogu vise u desno da ne bih promasio solju.. i on se lepo nagne i vidi mi pisu i prvo se uplasi, a onda se odusevi.. istrci iz kupatila, ja za njim.. ali, ebi ga - kasno.. on vec prica zeninoj babi:" znas kolku moj tata ima pisu... uuuuuuu" ..i odmerava rukama.. narednih nekoliko dana, ko god nam je dosao pokazao mu je kolku tata ima pisu..

a i ovo nije loše...:)

Моја сестра путује аутобусом са петогодишњом сестром од тетке. Пре уласка у аутобус каже јој да, уколико је кондуктер пита колико има година, каже 4.
Долази кондуктер, наплаћује карту и пита:''Је ли, мала, колико имаш година?'' Мала лепо и сва битна каже:''Четири!''. Ок, кондуктер наплати само једну карту и тек што се одмакао, а мала гласно каже:''Е, секо, је л' ја имам 4 године зашто што ти немаш новаца?''

Моја сестра путује аутобусом са петогодишњом сестром од тетке. Пре уласка у аутобус каже јој да, уколико је кондуктер пита колико има година, каже 4.
Долази кондуктер, наплаћује карту и пита:''Је ли, мала, колико имаш година?'' Мала лепо и сва битна каже:''Четири!''. Ок, кондуктер наплати само једну карту и тек што се одмакао, а мала гласно каже:''Е, секо, је л' ја имам 4 године зашто што ти немаш новаца?''

:rotf::rotf: :bye:

Je l to gledala film "Kuduz"?:) "Koliko,mala ,ti imaš godina...Četiri...A dokle ćeš imati četiri? Dok ne izađem iz voza...":lol:

Poslednja izmena:
Ova situacija je bila bas neprijatna.
Kad je majka moje svekrve bila jako bolesna i pred smrt presla kod moje svekrve da se brine o njoj, mi dosli u posetu.
Mindjusica je ladno prisla staroj prabaki i pitala je: A sto ti bako smrdis?
Niko nije ni rec rekao, sta da kazem, gluplju tisinu nisam odavno cula
I bas mi bi neprijatno:rumenko:

Back