Kada je zrelost dostignuta?

Muškarac je zreo tek kad postane tata i to ne onaj tata kojeg još hrane njegovi mama i tata, nego onaj tata koji ima na vratu ženu i čopor maloletne dece i nikoga osim svojih 10 prstiju i Boga da prehrani taj čopor. Kad to preživi ne trebaju mu nikakve indijanske inicijacije ni masonski simboli. Takav muškarac je pravi zreli MUŽ, on grize i otkida bez milosti, kao pit bul terijer. ČUVAJTE SE ZRELIH MUŠKARACA!!! :cool:

Kada za nekog muškarca možemo reći da je sazreo, da nije više momak već muškarac?
Koji su bitni momenti ili faze u njegovom psihičkom razvoju na putu ka zrelosti?

Po meni, jedan od krupnijih događaja na tom putu je kada shvati i prihvati da i žene prde. Ima li neko da još nije prošao ovu fazu?

Valjda kad skontas da ti treba zena a ne zesca ***** koja nece da te podrzava i prati u dobru i u zlu. Tj, kad shvatis da hoces zenu,decu...da se skrasis...a sve dotad si (smo) lelemud-i

Muškarac je zreo tek kad postane tata i to ne onaj tata kojeg još hrane njegovi mama i tata, nego onaj tata koji ima na vratu ženu i čopor maloletne dece i nikoga osim svojih 10 prstiju i Boga da prehrani taj čopor. Kad to preživi ne trebaju mu nikakve indijanske inicijacije ni masonski simboli. Takav muškarac je pravi zreli MUŽ, on grize i otkida bez milosti, kao pit bul terijer. ČUVAJTE SE ZRELIH MUŠKARACA!!! :cool:

:super: slazem se u potpunosti!

Pa ok moz i tako da se gleda..al imas cigancice od 15 i copor dece koji zickaju i hrane celu porodicu..al bas da su zreli i nisu

veruj mi zreliji su od nekih belih ljudi sa 25god i vise...jer je njih svasta sastavljalo u zivotu...a ovi mamini/tatini sinovi/cerke sta god zamisle lako i bez po muke dobiju....zamisli sad nekog sefa tj guzonju da mora da radi kao ja u autopraonici...za 16000....umro bi za 2 dana

Ne razumem zasto je vazno da muskarac dostigne tu zrelost.Cemu to?Relativno mlad sam se ozenio za ove uslove,imao sam 25g,dobio sam dete u 26-oj.Mislim da tu neku zrelost koja se ovde spominje i nisam imao,ipak imao sam veliku zelju za sticanjem porodice.Zavrsio sam faks,zena takodje,bili smo relativno mladi,ali zeleli smo da imamo decu.I dalje se salim i zezam kao kakav klinac,ipak je nabitnije preuzeti odgovornost za postupke u zivotu koje cinite,a sta fali neki put i prdnuti i podrignuti u drustvu :D

Back