Kada je pravo vreme za prvi handjob?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije mi jasno kako odrasl osoba 2023 godine uopšte može da razmišlja tako kako ti razmišljaš
Ko prica o mom razmisljanju? Ja sam samo naveo CINJENICE! Jednostavno-druga vremena drugi ljudi...Sta, mislis da su princeze udavala za druge sa 18 godina? Bila bi srecna ako napuni 14 dok dobije muza. Brak se ugovori, devojcia cim predje prag zrelosti-i pre toga-ide kod muza.
P.C. Niko nije rekao da ja to odobravam-ali naprosto tako je bilo. I vrlo slicno je i danas, u drugacijim okolnostima.

Ko prica o mom razmisljanju? Ja sam samo naveo CINJENICE! Jednostavno-druga vremena drugi ljudi...Sta, mislis da su princeze udavala za druge sa 18 godina? Bila bi srecna ako napuni 14 dok dobije muza. Brak se ugovori, devojcia cim predje prag zrelosti-i pre toga-ide kod muza.
P.C. Niko nije rekao da ja to odobravam-ali naprosto tako je bilo. I vrlo slicno je i danas, u drugacijim okolnostima.

To nije uopšte tema !!

Tema je sa koliko njenih godina ona njemu da otkopca šlic i zavuče ruku

I odgovori!

To nije uopšte tema !!

Tema je sa koliko njenih godina ona njemu da otkopca šlic i zavuče ruku

I odgovori!
Cemu uzvicnik? Sa koliko ce ona godina to da odradi-mene se iskreno ne tice....Po zakonu ispod 18 "ne sme"ali....Pa u Americi ljudi vec sa 16 imaju drugaciji status, sa 18 drugaciji a sa 21 su tek kao skroz punoletni...Ali sa 16 dobijaju licnu karrtu, vozacku dozvolu...E sad-imas ti ljudi-namerno ne odredjujem pol-koji su zreli i sa 13-14 godina a koji nisu ni sa 18 ili 21...Opet kazem ne opravdavam ali donekle i razumem...
A temu nisam ja poceo tako da...

Nemam pojma zašto si mene bas odabrao i zašto ti je namjera da dokzes da sam ja manita a ti pametan

Djeca u pubertetu trebaju se nadgledati i zabaviti se njihovim uzrastom

Ima ih i ovamo pa radjaju sa 14 sminkaju se , sa 12 a oblače se čudno

To je stvar kucnog vaspitanja
Malo bi mogla da pradis na gramatici-zarez na pogresnom mestu, tacke nema...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back