- Poruka
- 85.204
Gde su radikali branili srbe istih tamo više nema.Ako su u Hrvatskoj oduvijek bili ekstremni ili ustaše kako ti kažeš,šta su drugo Srbi mogli bit 90-ih osim radikalni?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde su radikali branili srbe istih tamo više nema.Ako su u Hrvatskoj oduvijek bili ekstremni ili ustaše kako ti kažeš,šta su drugo Srbi mogli bit 90-ih osim radikalni?
мој ћаћа је увијек говорио још из времена ЈЕНЕА крај 60ихSlabo a gde je bilo srbi bili jugosloveni dok hrvati svi ko jedan hrvati. Recimo indeks studentski u srbiji nije imao rubriku dok hrvatski jeste. Na osnovu toga su raslojavali ljude 90tih i kasnije.
nije srpstvo pod morati. I neces biti jedini koji ce se zbog drugog ucenja odreci clanstva u jednoj zajednici.I šta mi budisti sad da radimo?![]()
20251918.
1941.
1945.
1988.
2012.
To je isto kao 2012. Vucic.
Ici u Brisel, ambasade ... traziti pomoc sa strane je izdaja...To je isto kao 2012. Vucic.
Objasni:Ici u Brisel, ambasade ... traziti pomoc sa strane je izdaja...
Izdaja srpstva je i zloupotreba stradnja u politicke svrhe..
Izdaja Srbije je Vučić, Šešelj, Grobar i ti.Izdaja srpstva je upotreba dece u politicke svrhe.
Aha....Izdaja srpstva je upotreba dece u politicke svrhe.
DaSrbiju je izdao tito kada je uvalio pokrajine.
Ja mislim kad si im se ti pridružio!Evo slusam Marica, sakupila se 5 udbasa da pricaju o srpstvu.
Sta vi mislite, kada je izdano srpstvo?
Ja mislim da je izdano kada su srpski udbasi sa Rubinovog vinjaka presli na viski.![]()
Nije u pravu?Ja mislim kad si im se ti pridružio!
On nikad nije u pravu.Ni za kakve datume.Nije u pravu?
Mislim za "novije datume"?
Tito nije mogao izdati srpstvo samim tim sto nije ni bio Srbin.Da
Mada bilo je izdajnika i pre i posle njega.
Ово бих у уџбенике ставио.Ali ovaj period će naši unuci učiti kao Vreme Svesrpske Veleizdaje. Kad je narod apsolutno pao i otvoreno, zajedno sa svojim unutrašnjim neprijateljem mazohistički izdao sam sebe.
Poludele babe i dede izdale sopstvene unuke jer više veruje ludoj Jovane Jeremić, narkomanu Žeksu i poremećenom Vučićeviću nego svojoj deci.
izdacu svakoga osim Boga....i ti.
TU se slazemTito nije mogao izdati srpstvo samim tim sto nije ni bio Srbin.
Izdali su oni koji su stavili Tita na čelo Srba,a Tito je radio "za svoje" bas ga briga.
da si iso u skolu uciteljica bi ti objasnila sve o dolasku slovena na ove teritorije pa kad su dosli kako su poceli da tu stvaraju svoje knezevine, pa carstva, pa kako su se naseljavali u tudje gradove, menjali imena....Кад ћеш ти почети?