- Poruka
- 391.550
U vezi ili braku, kada se više cuti nego razgovara,kada tek po neki leptirić zaleprša, šta je tada čniti ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj da caskamo, na pauzi sam
Dobro zvuci.U tom slucaj, prekidas sve sto si radio i palis masinu, trpas stvari u nju i kreces u visednevnu skitnju.....u dvoje.
to je drugi par gaca, tema je "cutnja u dvoje"....i leptir u pozadini.....Dobro zvuci.
Sem kad nemas s kim.
Ni da cutis.
Ni da caskas.
Ni da skitas.
Verovatno ništa ako je prijatna tišina.U vezi ili braku, kada se više cuti nego razgovara,kada tek po neki leptirić zaleprša, šta je tada čniti ?
Idila!U vezi ili braku, kada se više cuti nego razgovara,kada tek po neki leptirić zaleprša, šta je tada čniti ?
Uživati u idili ?U vezi ili braku, kada se više cuti nego razgovara,kada tek po neki leptirić zaleprša, šta je tada čniti ?
samo hotAj da caskamo, na pauzi sam![]()
Razbiti tišinu, pitanjima, svađom, pa mirenjem.U vezi ili braku, kada se više cuti nego razgovara,kada tek po neki leptirić zaleprša, šta je tada čniti ?
Ko muskarac znam šta bih, mazio bih ženu i ljubio non stop i emocije bi proradile.
Sto mu rusis snoveOvo zvuči kao Aladinova lampa...
Uzmeš je i malo protrljaš i pooof, magija se desi.![]()
Tako je.Ovo zvuči kao Aladinova lampa...
Uzmeš je i malo protrljaš i pooof, magija se desi.![]()