Kada ili tuš kabina?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja stalno razmisljam da skinem staklo od tus kabine i stavim zavesu.

prednost zavese je sto se pere u masini, dakle ja nista ne radim, kad propadne ili dosadi mogu da je pormenim i uzmem sa drugom sarom.

ja peezdem od pranja tus kabine, koju nikako da operem i sve je vise kamenca na staklu. :(
A mana zavese je, ako te onako mokra dodirne, počne da se ponaša kao napaljeni duh i da se lepi na telo kao da je naelektrisana.

tus kabina. ali ne ove plastikanerke nego samo staklo. u americi kod sestre sve spavace sobe imaju kupatilo od 20ak kvadrata, i tu imaju tus kabine, ali to nisu kao ove nase, nego neke od materijala kao barke sto su napravljene, iz jednog komada su izlivene, moze se lijepo sjesti i imaju samo staklena vrata za izaci.

IMG_20201008_083724.jpg

Pre 7 god,ujutru ulazim u kupatilo i imam sta da vidim.sama od sebe je pukla
Zamenili smo plastikom,nikad vise staklo
Sad imam svoje kupatilo,zensko u njemu je zidana mini kada sa plocicama za tusiranje i zavesa

Ово личи на нешто по мом укусу.
Код баке смо тако, рељефне (да се мање клиже) плочице попут камена, које су могле и на под и за зид.
А другарица има стан као изрезбарена коцкица. Јако мало различитих материјала употребљено. Њој су, рецимо, судопера и под каде (на тај фазон) од истог материјала и истог дезена. Уопште не знам шта је то, а личи на дрво.

I kabina i djakuzi ako ima mesta a najbolje 2 kupatila pa po jedno
Јој, што нама фали још један ВЦ. Навикли смо на купатило и још један мали ВЦ. Сада, у малом стану, за нас двоје је једно купатило мало. Увек нам треба у исто време :lol: На страну то што се обоје купамо дуго и више пута на дан. Ако смо у неком смислу размажени, у том смо.

Pricao mi ortak koji valja bazene i pratecu opremu burzoaziji, citati tajkunima, sportistima, estradi i sl., da su mu letos banuli u salon neki Cigancici i trazili da kupe dve ulaznice za bazen. Otkinuo se od smeha, ne znam cime je castio klince zbog te fore. :))))

Skuplja tvrdokorne bakterije...to samo Hlor može oprati!Ranije dok ljudi nisu imali svoja sopstvena kupatila, kupali su se u Turskim kupatilima(javna kupatila).Dok nisu skontali da se tako šire zarazne bolesti.Zato ih na mnogim mestima više nema. Sada su aktuelni bazeni, mada se ja u bazenima ne kupam!
Operes onim sredstvom protiv korone , ili varikinom .
Cuj bakterije a piju vodu iz cesme .

U ovom stanu imam i kadu i tuš kabinu. Kadu koristim samo kad je tuš kabina zauzeta i to se istuširam u kadi. Tuš kabina je samo staklom odvojena od ostatka kupatila, dole su pločice, samo ušetaš unutra i meni je mnogo praktičnije od kade. Ako moram da biram jedno, uvijek bih se opredijelila za tuš. Inače se ne bojim nikakvih bakterija iz kade.

Back