Kada idol razocara...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Demister

Domaćin
Poruka
3.290
Veceras sam imao ubedljivo najgore iskustvo u 2009. godini. Naime vodja jednog benda koji obozavam, covek koji je moj JE*ENI IDOL je poceo bez razloga da me vredja na jedno sasvim obicno pitanje posto sam znao da su imali prezentaciju albuma u Australiji. Sa jednim drugim clanom sam u stalnom kontaktu lik je maksimalno OK, ali m je Rob koji je najveci idol (sada vec samo bio) u mom zivotu vredjao preko FB-a tako jeftinim psovkama pod izgovorom da je pijan...

Jednostavno nisam u stanju da napisem bilo sta. Od shoka mi je pripalo muka i osecam kao da gorim. Osecam se najgore moguce. Mozda ce nekome zvucati bolesno, alie mogu da opisem stanje u kome sam sada.

Da li ste vi ikada iskusili nesto slicno?

Sto trezan misli, to pijan govori. Sad znas kakvu osobu si imao za "idola" i mozda je vreme da ti doticna persona to vise ne bude.

Nisam imala razocaravajuce idole, ali sam imala slicna iskustva sa ljudima koje sam postovala, izdvajala od drugih, volela.... Kad su popili vise no sto treba - rekli su sto bi inace precutali. Nije uvek lako za progutati, ali mozemo zahvaliti picu koje ih je ucinilo razgovorljivijima i ... prosirilo nam vidike :D.

Eve je:
28_demotivational_poster__numaga_co-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back